Ιωνικός – Με Κάνιας κόντρα στον Παναθηναϊκό

Ιωνικός – Με Κάνιας κόντρα στον Παναθηναϊκό

Ο Χοσέ Αλμπέρτο Κάνιας προπονήθηκε κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα και τέθηκε στη διάθεση του Δημήτρη Σπανού για το ματς  της Λεωφόρου.

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η προετοιμασία του Ιωνικού για το εκτός έδρας παιχνίδι του Σαββάτου (16/10, 20:30) με τον Παναθηναϊκό, για την 6η αγωνιστική της Superleague.

Η προπόνηση της Πέμπτης μάλιστα επεφύλασσε ευχάριστα νέα για τον προπονητή του Ιωνικού, Δημήτρη Σπανό, καθώς ο έμπειρος τεχνικός είδε τον Χοσέ Αλμπέρτο Κάνιας να προπονείται κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα και να τίθεται στη διάθεσή του για το ματς  της Λεωφόρου.

Αντίθετα, ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι ακολούθησε και πάλι ατομικό πρόγραμμα και στη συνέχεια έκανε θεραπεία. Οσον αφορά στο πρόγραμμα της προπόνησης, οι ποδοσφαιριστές του Ιωνικού δούλεψαν στην επιθετική τακτική και στις στατικές φάσεις.

Αμέσως μετά το τέλος της προπόνησης, ο διοικητικός ηγέτης της ομάδας, Γιάννης Τσιριγώτης παρέθεσε γεύμα στο ποδοσφαιρικό τμήμα, στο Restaurant Wish.

Η προετοιμασία του Ιωνικού για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό θα ολοκληρωθεί με απογευματινή προπόνηση την Παρασκευή (15/10) στις 17:00 στο γήπεδο της Νεάπολης και αμέσως μετά θα ανακοινωθεί η αποστολή.

Πριν την έναρξη της αυριανής προπόνησης, το ποδοσφαιρικό τμήμα θα υποβληθεί σε τεστ Covid-19.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ