Ολυμπιακός – Τι πραγματικά ισχύει με τον Καντίογλου

Ολυμπιακός – Τι πραγματικά ισχύει με τον Καντίογλου

Τι γράφουν οι Τούρκοι στα ρεπορτάζ τους για τον 21χρονο μπακ και τι πραγματικά ισχύει με τον νεαρό αμυντικό της Φενερμπαχτσέ.

Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα στην Τουρκία για τον Φερντί Καντίογλου και τον Ολυμπιακό, με τα ρεπορτάζ στη γειτονική χώρα να κάνουν λόγο για ενδιαφέρον των πρωταθλητών για τον αριστερό μπακ της Φενερμπαχτσέ.

Όπως τονίζουν χαρακτηριστικά, ο 21χρονος αμυντικός το καλοκαίρι του 2022 μένει ελεύθερος από την τούρκικη ομάδα και παρά το ασφυκτικό πρέσινγκ που δέχεται από τη διοίκηση της Φενέρ δεν φαίνεται διατεθειμένος να ανανεώσει το συμβόλαιό του με την αντίπαλο των Πειραιωτών στους ομίλους του Europa League. Οι Τούρκοι πίσω από την άρνηση του Καντίογλου να υπογράψει νέο συμβόλαιο, βλέπουν την επιθυμία του νεαρού να αγωνιστεί στο εξωτερικό, με τα δημοσιεύματα να βάζουν στο κόλπο για την απόκτησή του τον Ολυμπιακό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πάντως, παρά τα όσα γράφουν το τελευταίο διάστημα στα ρεπορτάζ τους οι Τούρκοι, οι πρωταθλητές τη δεδομένη στιγμή δεν ενδιαφέρονται για τον 21χρονο μπακ. Δεν υπάρχει θέμα Καντίογλου για τον Ολυμπιακό, με τους Πειραιώτες να μην ασχολούνται με την περίπτωσή του, παρά τα ρεπορτάζ στη γειτονική χώρα περί ερυθρόλευκου ενδιαφέροντος.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Καντίογλου αγωνίστηκε ως βασικός στο πρόσφατο παιχνίδι της Φενερμπαχτσέ με τον Ολυμπιακό για τους ομίλους του Europa League και έγινε αλλαγή στο 84’, αφήνοντας τη θέση του στον Σάνλιτουρκ. Ο Φερντί έχει τούρκικες ρίζες, αλλά έχει γεννηθεί στην Ολλανδία και μάλιστα έχει αγωνιστεί στις μικρές εθνικές ομάδες των Οράνιε.

Στην Φενερμπαχτσέ πήγε το 2018 από την Ναϊμέγκεν, με την ομάδα της γειτονικής χώρας να δίνει 1.4 εκατ. ευρώ. Φέτος, έχει πραγματοποιήσει συνολικά 11 συμμετοχές και έχει 2 γκολ και 2 ασίστ, ενώ το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι. Με τη φανέλα της τούρκικης ομάδας έχει παίξει 73 παιχνίδια, έχοντας 9 γκολ και 11 ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ