Οργή στην ΑΕΚ για Λε Ταλέκ, αλλά…

Οργή στην ΑΕΚ για Λε Ταλέκ, αλλά…

Τι πραγματικά συμβαίνει με τον Λε Ταλέκ και την ΑΕΚ.

Σε σημερινό δημοσίευμα εφημερίδας αναφέρεται πως ο Λε Ταλέκ βρίσκεται με το ένα πόδι στην έξοδο από την ΑΕΚ. Όπως σημειώνεται, ο Γάλλος μέσος αποτέλεσε επιλογή του Βλάνταν Μιλόγεβιτς, ο οποίος αποχώρησε και σε συνδυασμό με το γεγονός πως έως τώρα δεν έχει προσφέρει τα αναμενόμενα, υπάρχει σκέψη για πρόωρο φινάλε της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Η πρώτη αντίδραση της ΑΕΚ ήταν οργισμένη. Όπως αναφέρουν από την «Ένωση» δεν υπάρχει κανένα θέμα αποχώρησης του Λε Ταλέκ και σημειώνουν πως δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα το συγκεκριμένο δημοσίευμα.

Ωστόσο και η αντίδραση της ΑΕΚ μοιάζει… υπερβολική για το συγκεκριμένο θέμα. Ναι μεν δεν υπάρχει καμία απόφαση για τέλος του Γάλλου μέσου, πλην όμως υπάρχει ένας προβληματισμός για την εικόνα που έχει δείξει μέχρι τώρα.

Παράλληλα, ο Αργύρης Γιαννίκης που έχει μελετήσει καιρό τώρα το ρόστερ (σαν να περίμενε την ευκαιρία του και να ήταν ενήμερος για την προοπτική της ΑΕΚ) θα είναι εκείνος που τον Γενάρη θα αποφασίσει για τις όποιες αλλαγές μπορεί να γίνουν στο ρόστερ της ομάδας. Και δεν είναι καθόλου βέβαιο πως με εκείνον στον πάγκο ο Λε Ταλέκ θα ξεκινάει στην αρχική ενδεκάδα.

Η αλήθεια γύρω από το θέμα του Γάλλου βρίσκεται στη μέση. Ούτε τελειώνει από την ΑΕΚ άμεσα, ούτε όμως θεωρείται ένας από τους… βράχους της «εποχής Γιαννίκη» στην Ένωση. Περισσότερο μοιάζει να είναι στο δικό του χέρι αν θα κερδίσει την εμπιστοσύνη του νεαρού τεχνικού και θα μακροημερεύσει στην «Ένωση», κάτι που θα φανεί σύντομα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ