Η επιστροφή στο Ρέντη, ο Κούτρης και το «non stop mode» του Σισέ! (vid)

Η επιστροφή στο Ρέντη, ο Κούτρης και το «non stop mode» του Σισέ! (vid)

Παρατηρήσεις από τον Οσκαρ Γκαρθία για το φιλικό με τον Πανιώνιο. Ο Κούτρης που ξεπέρασε τις ενοχλήσεις, ο ασταμάτητος Σισέ και η... πετσοκομμένη ξεκούραση.

Το πρωί της Δευτέρας επέστρεψαν στις προπονήσεις οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού. Ο Οσκαρ Γκαρθία έχει ήδη ενημερώσει όσους δεν έχουν διεθνείς υποχρεώσεις ότι και αυτή την εβδομάδα θα γίνει σκληρή δουλειά, σε συνθήκες αγώνα. Καθώς πρόθεση του τεχνικού επιτελείου είναι να διατηρηθεί το ρόστερ σε ετοιμότητα για την επανέναρξη των επίσημων υποχρεώσεων.

Ο Γκαρθία, λοιπόν, διατήρησε ψηλά την ένταση του προγράμματος, ενώ παράλληλα  έκανε παρατηρήσεις για τον τρόπο που αγωνίστηκαν οι παίκτες του στο φιλικό με τον Πανιώνιο. Επίσης, ενημέρωσε άπαντες πως παρά το γεγονός ότι αυτή την εβδομάδα υπάρχει διακοπή λόγω των εθνικών ομάδων, το ρεπό που θα πάρουν θα είναι διήμερο. Συγκεκριμένα, η τελευταία προπόνηση θα γίνει την Παρασκευή (23/03), το Σαββατοκύριακο θα ξεκουραστούν και τη Δευτέρα θα επιστρέψουν στο Ρέντη.

Από εκεί και πέρα, έχει ενδιαφέρον να επισημάνουμε ότι ο Λεονάρντο Κούτρης ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού στον αστράγαλο και μπήκε σε κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων.

Τέλος, αξίζει να τονιστεί ότι τη Δευτέρα αρκετοί παίκτες των Πειραιωτών έκαναν έξτρα δουλειά στο γυμναστήριο, με τον… ασταμάτητο και ακούραστο Πάπε Αμπού Σισέ να περνάει σχεδόν δύο επιπλέον ώρες με έξτρα προπόνηση, με βάρη και τα ειδικά μηχανήματα που διαθέτει το προπονητήριο του Ολυμπιακού.

Μάλιστα o Σενεγαλέζος στόπερ ανέβασε και σχετικό βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, δείχνοντας μία από τις ασκήσεις που έκανε, αλλά και το πόσο σκληρά δουλεύει! Συμπληρώνοντας ότι ο ίδιος είναι σε «non stop mode».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ