Χαμός στα Γιάννενα για τους Ερυθρόλευκους

Χαμός στα Γιάννενα για τους Ερυθρόλευκους

Περίπου 150 οπαδοί των Πειραιωτών περίμεναν καρτερικά την «ερυθρόλευκη» αποστολή στα Γιάννενα και αποθέωσαν τον Πέδρο Μαρτίνς και τους ποδοσφαιριστές του.

Στα Γιάννενα για το αυριανό παιχνίδι με τον ΠΑΣ (17/10, 20:30) για την 6η αγωνιστική της Superleague βρίσκεται ο Ολυμπιακός, με τους Πέδρο Μαρτίνς και τους ποδοσφαιριστές του κατά την άφιξή τους στην πόλη της Ηπείρου να γνωρίζουν την αποθέωση.

Περίπου 150 οπαδοί των Πειραιωτών περίμεναν καρτερικά την «ερυθρόλευκη» αποστολή έξω από το ξενοδοχείο και αποθέωσαν τον Πορτογάλο προπονητή και τους ποδοσφαιριστές του, με τον κόσμο της ομάδας του μεγάλου λιμανιού να ζητάει το διπλό στο αυριανό παιχνίδι με τον ΠΑΣ.

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού έκαναν τη νύχτα… μέρα για χάρη της αγαπημένης τους ομάδας, με τον Πέδρο Μαρτίνς και τους παίκτες του να αποθεώνονται από τον κόσμο του συλλόγου. Οι Ερυθρόλευκοι ταξίδεψαν στα Γιάννενα, έχοντας ως μοναδικό τους στόχο το τρίποντο της νίκης. Απαντες στο στρατόπεδο των Πειραιωτών γνωρίζουν ότι το παιχνίδι θα είναι δύσκολο, αλλά είναι έτοιμοι να τα δώσουν όλα για να πάρουν την πολυπόθητη νίκη.

Υπενθυμίζουμε την αποστολή του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα απαρτίζουν οι: Βατσλίκ, Κρίστινσον, Καραργύρης, Λαλά, Ανδρούτσος, Καρμπόβνικ, Παπασταθόπουλος, Παπαδόπουλος, Σισέ, Ο. Μπα, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Κούντε, Μ. Καμαρά, Α. Καμαρά, Ροντρίγκες, Λόπες, Μασούρας, Ονιεκουρού, Βρουσάι, Βαλμπουενά, Τικίνιο και Ελ Αραμπί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ