Καρλίτος, ο… Βασιλιάς της Λεωφόρου! (vids)

Καρλίτος, ο… Βασιλιάς της Λεωφόρου! (vids)

Ο Καρλίτος σκόραρε τρεις φορές απέναντι στον Ιωνικό και έφτασε τα 7 γκολ στη Λεωφόρο, δείχνοντας πως στην «πράσινη» έδρα κάνει αυτός... κουμάντο!

Ο Βασιλιάς της Λεωφόρου! Με τον Καρλίτος να πρωταγωνιστεί σε ακόμη μία αναμέτρηση, ο Παναθηναϊκός επικράτησε εύκολα του Ιωνικού με 4-1 για την 6η αγωνιστική της Super League και έφτασε στη νίκη μέσα στη Λεωφόρο. Μία ακόμη τρομερή εμφάνιση από τον Ισπανό επιθετικό μέσα στο «σπίτι» της ομάδας του.

Ο 31χρονος επιθετικός έδειξε και πάλι την εκτελεστική του δεινότητα και πέτυχε τρία γκολ απέναντι στον Ιωνικό, αποδεικνύοντας πως είναι το «αφεντικό» της Λεωφόρου! Και για αυτό μιλάνε τα εκπληκτικά του νούμερα, καθώς ο Ισπανός έχει ήδη επτά γκολ σε μόλις τρεις αναμετρήσεις μέσα στην έδρα της ομάδας του!

Ήδη ο Καρλίτος έχει ξεπεράσει τον απολογισμό που είχε την περασμένη σεζόν, καθώς ο Ισπανός ολοκλήρωσε τη χρονιά με 6 γκολ σε 34 αναμετρήσεις σε πρωτάθλημα και κύπελλο! Φέτος, έχει ήδη βρει επτά φορές τον δρόμο προς τα δίχτυα, πριν καν μπει ο Νοέμβρης, κάτι που αποδεικνύει ξεκάθαρα τη μεγάλη αλλαγή!

Κι μάλιστα, όλα τα γκολ μέσα στη Λεωφόρο! Για να καταλάβει κανείς την τρομερή βελτίωση του Καρλίτος, αρκεί να γνωρίζει πως πέρσι είχε μόλις δύο γκολ μέσα στη Λεωφόρο! Το «τριφύλλι» έκανε το 3/3 μέσα στην έδρα του και έφτασε τα 13 γκολ μόνο στα εντός έδρας παιχνίδια, με τον Καρλίτος να έχει ουσιαστικά μερίδιο στα 10!

Διότι, εκτός από τα επτά γκολ, ο Ισπανός έχει και μία ασίστ, ενώ έχει αφήσει και δύο πέναλτι στους Βιτάλ και Παλάσιος. Νούμερα και… πράξεις που δείχνουν τον μεγάλο ρόλο που έχει ο Καρλίτος στον επιθετικό τομέα των «πράσινων».

Δύο γκολ απέναντι στον Απόλλωνα στην πρεμιέρα, δύο απέναντι στον Βόλο και τρία κόντρα στον Ιωνικό. Αυτό κόντρα στην ομάδα της Νεάπολης, ήταν και το πρώτο του χατ τρικ από τον Μάρτιο του 2018, όταν φορούσε τη φανέλα Βίσλα Κρακοβίας.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς φαίνεται πως έχει βρει το… κουμπί του Ισπανού, ο οποίος εκμεταλλεύεται την κάθε ευκαιρία που του δίνουν οι συμπαίκτες τους. Η Λεωφόρος έχει τον… Βασιλιά της και αυτός είναι ο Καρλίτος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ