Ομάδα – έκπληξη θέλει τον Μάξι Λοβέρα – Ο Ολυμπιακός αποφασίζει τον Γενάρη

Ομάδα – έκπληξη θέλει τον Μάξι Λοβέρα – Ο Ολυμπιακός αποφασίζει τον Γενάρη

Ο δανεισμός του Μάξι Λοβέρα στη Ράσινγκ Κλουμπ ολοκληρώνεται τον Δεκέμβριο, αλλά για την απόκτησή έδειξε ενδιαφέρον ιστορική ομάδα εκτός Αργεντινής...

Ο Μαξιμιλιάνο Λοβέρα συνεχίζει την παρουσία του στη Ράσινγκ Κλουμπ, κάνοντας την προσπάθειά του να καθιερωθεί στην αργεντίνικη ομάδα, αλλά και να εξελιχθεί ποδοσφαιρικά. Εξάλλου, αυτός ήταν και ο βασικός λόγος που παραχωρήθηκε με δανεισμό από τον Ολυμπιακό. Να πάρει παιχνίδια, να βελτιωθεί και δείξει ότι μπορεί να σταθεί σε υψηλό επίπεδο.

Όπως έχετε διαβάσει από to10.gr, ο Λοβέρα βρίσκεται σε διαδικασία έκδοσης ιταλικού διαβατηρίου, ωστόσο όλα δείχνουν ότι αυτό θα πάρει αρκετό καιρό ακόμη. Κάτι που καθιστά πολύ δύσκολη την επιστροφή του στον Πειραιά μετά την 31η Δεκεμβρίου 2022, όταν και ολοκληρώνεται ο δανεισμός του στην ομάδα του Μπουένος Αϊρες.

Ωστόσο, φαίνεται ότι εάν ο Ολυμπιακός αποφασίσει να μην τον διατηρήσει στο ρόστερ του έως το τέλος της σεζόν, θα βρει εύκολα ομάδα να τον παραχωρήσει. Καθώς ήδη προκύπτουν ενδιαφερόμενοι σύλλογοι. Και όχι μόνο από την Αργεντινή. Με την περίπτωση της Σάντος να εμφανίζεται ως μία από τις πιο ενδιαφέρουσες αυτή τη στιγμή.

Όπως προκύπτει από βραζιλιάνικα δημοσιεύματα, η ομάδα του Φάμπιο Καρίλε έχει δείξει ενδιαφέρον για την περίπτωση του Λοβέρα, προφανώς μετά από σχετική πρόταση του ατζέντη του. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός παρακολουθείται από τον σύλλογο του Σάο Πάολο για τη μεταγραφική αγορά του Ιανουαρίου και εξετάζει το ενδεχόμενο να κάνει πρόταση. Μάλιστα, παρουσιάζεται σε μία λίστα με ακόμη τέσσερις ποδοσφαιριστές που ενδιαφέρουν τη Σάντος.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι από τον Φεβρουάριο, όταν και μετακόμισε στη Ράσινγκ Κλουμπ, ο Λοβέρα έχει αγωνιστεί σε συνολικά 32 παιχνίδια της ομάδας του (1.417 λεπτά), δεν έχει πετύχει κάποιο γκολ, αλλά έχει μοιράσει συνολικά 5 ασίστ.

Υπενθυμίζεται ότι ο 22χρονος μεσοεπιθετικός έχει παραχωρηθεί δανεικός έως τον Δεκέμβριο του 2021 στη Ράσινγκ, με την οψιόν αγοράς να καθορίζεται σχεδόν στα 5.000.000 €. Ενώ το συμβόλαιο του Λοβέρα με τον Ολυμπιακό έχει ισχύ έως τον Ιούνιο του 2024.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ