Απίστευτο – Ο Παναθηναϊκός έχει σημειώσει σε τρία εντός έδρας ματς όσα πέτυχε πέρσι σε 12! (vids)

Απίστευτο – Ο Παναθηναϊκός έχει σημειώσει σε τρία εντός έδρας ματς όσα πέτυχε πέρσι σε 12! (vids)

Η επιθετική μηχανή της Λεωφόρου διαλύει τους αντιπάλους της και δείχνει πόσο άλλαξε ο Παναθηναϊκός σε σχέση με πέρσι.

Πέρσι έβλεπες τον Παναθηναϊκό και… πονούσαν τα μάτια σου. Λίγες ευκαιρίες, μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού. Μηδέν δημιουργικότητα. Ένα ποδόσφαιρο αναχρονικό, ξεπερασμένο. Με αποτελεσματικότητα μηδαμινή. Φέτος τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά. Και κάθε ματς στη Λεωφόρο εξελίσσεται σε… πάρτι.

Τέσσερα γκολ και στον Ιωνικό. Μετά τα τέσσερα στον Απόλλωνα και τα πέντε στον Βόλο. Μια… επιθετική μηχανή που έχει δημιουργήσει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς και κάνει τη Λεωφόρο να… παραληρεί. Υπάρχουν στιγμές που ο Παναθηναϊκός πνίγει τον αντίπαλό του. Απέναντι στον Βόλο η πίεση έφερε δύο γκολ σε δύο λεπτά, στο 2′ και στο 4′. Κόντρα στον Ιωνικό μετά το 3-1 του Καρλίτος ο Χατζηγιοβάνης έδειχνε στους συμπαίκτες του να ανέβουν ψηλά και να πιέσουν. Το έκαναν, έκλεψαν, ο Παλάσιος πήρε το πέναλτι και το εκτέλεσε. Με τη σέντρα, μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα συνέβησαν όλα αυτά.

Η μεταμόρφωση του Παναθηναϊκού φαίνεται και από τα νούμερα. Αποτυπώνουν απόλυτα το πόσο άλλαξε ο Παναθηναϊκός στα χέρια του Γιοβάνοβιτς, τουλάχιστον στα εντός έδρας παιχνίδια. Σε τρία ματς στη Λεωφόρο οι πράσινοι έχουν σημειώσει 13 γκολ. Πέρσι, για να σημειώσουν 13 γκολ, έπρεπε να περάσουν 12 ματς! Σε μια κανονική περίοδο που έχει συνολικά 13 παιχνίδια.

Παναθηναϊκός – Άρης 0-1, Παναθηναϊκός – Βόλος 1-1, Παναθηναϊκός – Απόλλων 1-0, Παναθηναϊκός – Ατρόμητος 0-1, Παναθηναϊκός – Παναιτωλικός 2-1, Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα 2-0, Παναθηναϊκός – Αστέρας Τρίπολης 0-0, Παναθηναϊκός – Λάρισα 2-0, Παναθηναϊκός – ΟΦΗ 2-0, Παναθηναϊκός – Λαμία 0-0, Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 2-1, Παναθηναϊκός – ΑΕΚ 1-1.

Αυτά ήταν τα 12 εντός έδρας ματς του Παναθηναϊκού πέρσι στο πρωτάθλημα. Το 13ο γκολ του ήρθε στο 1-1 με την ΑΕΚ. Φέτος το 13ο γκολ του ήρθε στο 56ο λεπτό του τρίτου εντός έδρας αγώνα, χθες βράδυ με τον Ιωνικό. Και αν δεν είχε πατήσει φρένο η ομάδα του Γιοβάνοβιτς, θα ερχόταν και το 14ο και το 15ο.

Είναι, δε, χαρακτηριστικό πως ο Παναθηναϊκός πέρσι σε όλη την κανονική περίοδο του πρωταθλήματος – εντός κι εκτός έδρας – σημείωσε 30 γκολ συνολικά. Φέτος έχει ήδη σχεδόν τα μισά σε έξι παιχνίδια. Και χωρίς να έχει σκοράρει ακόμα μακριά από τη Λεωφόρο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ