Βαθμολογία – Η μεγάλη ευκαιρία του Ολυμπιακού

Βαθμολογία – Η μεγάλη ευκαιρία του Ολυμπιακού

Μετά το 4-4 του ΠΑΟΚ με τον Βόλο, ο Ολυμπιακός με νίκη στα Γιάννενα απέναντι στον ΠΑΣ (20:30) ανεβαίνει στην κορυφή της βαθμολογίας.

Μεγάλη ευκαιρία να επιστρέψει στην κορυφή της βαθμολογίας έχει ο Ολυμπιακός, μετά το 4-4 του ΠΑΟΚ με τον Βόλο.

Οι Ασπρόμαυροι προηγήθηκαν με 4-1 στην Τούμπα και όλα έδειχναν ότι θα πάρουν τη νίκη, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα της Θεσσαλίας σκόραρε τρεις φορές και κατάφερε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας.

Οι δύο ομάδες παραμένουν ισόβαθμες, έχοντας από 13 πόντους, με τον Ολυμπιακό να έχει πλέον μεγάλη ευκαιρία να ανέβει στην κορυφή της βαθμολογίας. Για να συμβεί αυτό θα πρέπει να κερδίσει τον ΠΑΣ στα Γιάννενα, στο παιχνίδι που θα αρχίσει στις 20:30.

Οι Ερυθρόλευκοι έχουν 11 βαθμούς και αν νικήσουν στους Ζωσιμάδες θα φτάσουν στους 14 και θα απολαμβάνουν την μοναξιά της κορυφής ό,τι και αν συμβεί στο ματς της ΑΕΚ με τον Ατρόμητο, καθώς η Ενωση μετά από πέντε αγώνες έχει 10 πόντους, ενώ οι Περιστεριώτες έχουν μαζέψει μόλις 2 βαθμούς.

Οι Κιτρινόμαυροι βέβαια με νίκη απέναντι στον Ατρόμητο, θα φτάσουν τους 13 πόντους και θα πιάσουν τον Δικέφαλο του Βορρά και τον Βόλο.

Δείτε τη βαθμολογία μετά την ισοπαλία στην Τούμπα:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ