Η 11άδα του Ολυμπιακού στους Ζωσιμάδες

Η 11άδα του Ολυμπιακού στους Ζωσιμάδες

Οι επιλογές του Πέδρο Μαρτίνς για το αποψινό παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα (20:30).

Τη νίκη που θα τον επαναφέρει στην κορυφή της βαθμολογίας ψάχνει απόψε ο Ολυμπιακός στους Ζωσιμάδες, με τους Πειραιώτες να αντιμετωπίζουν τον ΠΑΣ Γιάννινα (20:30), για την 6η αγωνιστική της Superleague.

Στο αποψινό παιχνίδι με τους Ηπειρώτες ο Πέδρο Μαρτίνς παρατάσσει τον Ολυμπιακό με 4-3-3, έχοντας τον Βατσλίκ μπροστά από την εστία και τους Λαλά, Παπασταθόπουλο, Σισέ και Ρέαμπτσιουκ στην τετράδα της άμυνας.

Στην τριάδα των χαφ θα είναι οι Μπουχαλάκης, Μαντί Καμαρά και Αγκιμπού Καμαρά, με τους Μασούρα και Ονιεκουρού στα δύο άκρα και τον Τικίνιο στην κορυφή της επίθεσης.

Συνοπτικά η 11άδα του Ολυμπιακού για το αποψινό παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα: Βατσλίκ, Λαλά, Παπασταθόπουλο, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Μπουχαλάκη, Μ. Καμαρά, Α. Καμαρά, Μασούρα, Ονιεκουρού και Τικίνιο.

Οι Ερυθρόλευκοι, μετά το 4-4 του ΠΑΟΚ με τον Βόλο στην Τούμπα, έχουν μεγάλη ευκαιρία να επιστρέψουν στην κορυφή της βαθμολογίας. Για να συμβεί αυτό θα πρέπει να νικήσουν στους Ζωσιμάδες τον ΠΑΣ. Εάν καταφέρουν να πάρουν το τρίποντο θα φτάσουν στους 14 πόντους και θα είναι στο +1 από τον Δικέφαλο του Βορρά και τους Θεσσαλούς, που ισοβαθμούν στους 13 πόντους.

Οσον αφορά στην 11άδα του ΠΑΣ Γιάννινα, ο Ηρακλής Μεταξάς παρατάσσει τους Πειραιώτες με τους Λοντίγκιν, Πίρσμαν, Εραμούσπε, Κάργα, Σάλιακα, Σνάιντερ, Ντομίνγκεθ, Καραχάλιο, Γκαρντάβσκι, Περέα και Μιλιντσεάνου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ