Απόλλωνας Σμύρνης – Επέμβαση ο Ραίλι

Απόλλωνας Σμύρνης – Επέμβαση ο Ραίλι

Ο Μαροκινός αμυντικός του Απόλλωνα Σμύρνης θα υποβληθεί σε επέμβαση, με την επάνοδο του στα γήπεδα να αναμένεται με τον ερχομό του νέου έτους.

Ο 30χρόνος αμυντικός  αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι από την ομάδα της «Ελαφράς Ταξειαρχίας», όντας ένας αριστεροπόδαρος κεντρικός αμυντικός με καλή τεχνική, στοιχεία που ταίριαζαν στον τότε προπονητή της ομάδας Γιώργο Παράσχο. Όμως στην πρεμιέρα κόντρα στην ΑΕΛ, στάθηκε άτυχος καθώς υπέστη ρήξη χιαστού με αποτέλεσμα να χάσει ολόκληρη την περσινή σεζόν.

Αν και σε πρώτη φάση η ομάδα του Απόλλωνα Σμύρνης είχε ενημερώσει πως θα του λύσει το συμβόλαιο, τελικά λίγο καιρό αργότερα αποφάσισε να τον διατηρήσει στο ρόστερ του. Ήταν και το ηθικό κομμάτι. «Χτύπησε παίζοντας για εμάς», ειπώθηκε και ο Ραΐλι πήρε τη δεύτερη ευκαιρία. Τον τελευταίο καιρό ο Ραϊλι παραπονιόταν για ενοχλήσεις, και ήταν ένας από τους ελάχιστες παίκτες στην Ριζούπολη που ακόμα δεν έχει λεπτό συμμετοχής.

Έτσι οι άνθρωποι του Απόλλωνα αποφάσισαν ο Μαροκινός να περάσει ξανά την πόρτα του χειρουργείου, ώστε να αποκατασταθεί πλήρως η ζημιά στους χιαστούς.  Ο χρόνος αποθεραπείας του υπολογίζεται περίπου σε 2 μήνες, κάτι που σημαίνει πως ο αμυντικός του Απόλλωνα αναμένεται να επανέλθει στα γήπεδα μαζί με το νέο έτος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ