ΑΕΚ : Ξανά στα υπόψιν ο Ματσίς

ΑΕΚ : Ξανά στα υπόψιν ο Ματσίς

Η ΑΕΚ φέρεται πως έχει ξανά στη μεταγραφική της λίστα τον Ντάρβιν Ματσίς. Ο Βενεζουελάνος εξτρέμ της Γρανάδα ήταν στο «στόχαστρο» της Ένωσης τον Ιούνιο του 2017, καθώς τον είχε τσεκάρει ο τότε τεχνικός διευθυντής της, Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς. Η Ένωση είναι πιθανό να ενδιαφερθεί ξανά για τον 25χρονο ποδοσφαιριστή, καθώς η περίπτωσή του δεν είχε προχωρήσει. Όπως […]

Η ΑΕΚ φέρεται πως έχει ξανά στη μεταγραφική της λίστα τον Ντάρβιν Ματσίς. Ο Βενεζουελάνος εξτρέμ της Γρανάδα ήταν στο «στόχαστρο» της Ένωσης τον Ιούνιο του 2017, καθώς τον είχε τσεκάρει ο τότε τεχνικός διευθυντής της, Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς.

Η Ένωση είναι πιθανό να ενδιαφερθεί ξανά για τον 25χρονο ποδοσφαιριστή, καθώς η περίπτωσή του δεν είχε προχωρήσει. Όπως αναφέρει η εφημερίδα Sportday, ο Ματσίς είναι ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές που ενδιαφέρουν τον Νίκο Λυμπερόπουλο, όμως η περίπτωσή του δεν είναι εύκολη.

Ο Ματσίς έχει συμβόλαιο μέχρι το 2020 με την ισπανική ομάδα, αλλά πολλά θα κριθούν για το μέλλον του ανάλογα με το αν θα καταφέρει ο σύλλογος να επιστρέψει στη La Liga. Φέτος ο παίκτης έχει 11 γκολ και 5 ασίστ σε 26 παιχνίδια, ενώ το καλοκαίρι αναμένεται να αποκτήσει ισπανικό διαβατήριο.

Πάντως, σε περίπτωση που η ΑΕΚ ασχοληθεί με την περίπτωσή του, θα προσπαθήσει για μια συμφωνία με δανεισμό και οψιόν αγοράς και όχι απευθείας αγορά, μιας και η τιμή πώλησής του ανέρχεται στα 2,5 εκατομμύρια ευρώ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ