Ευελπιστεί να επιστρέψει τον Ιανουάριο ο Ολιβέιρα

Ευελπιστεί να επιστρέψει τον Ιανουάριο ο Ολιβέιρα

Η αποθεραπεία του Νέλσον Ολιβέιρα θα πάρει αρκετό χρόνο ακόμα όμως ο Πορτογάλος ευελπιστεί πώς τον Ιανουάριο θα επιστρέψει.

Ο Νέλσον Ολιβέιρα τραυματίστηκε στην αρχή της σεζόν και η χρονιά ξεκίνησε με το χειρότερο τρόπο για τον Πορτογάλο επιθετικό.

Ο Ολιβέιρα είχε υποστεί ρήξη χιαστού στο παιχνίδι με την Μποέμιαν τον αύγουστο για τα προκριματικά του europa conference League και στη συνέχεια είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για να αποκατασταθεί το πρόβλημα.

Ο επιθετικός του ΠΑΟΚ βρίσκεται ήδη στην Θεσσαλονίκη και έχει μπει σε διαδικασία αποκατάστασης του τραυματισμού του ενώ την περασμένη Κυριακή βρέθηκε στην Τούμπα για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση με το Βόλο και είχε συνομιλία με τον τεχνικό του ΠΑΟΚ Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο τεχνικός του Δικέφαλου του Βορρά μέσα από την κουβέντα τους θέλησε να του ανεβάζεις την ψυχολογία και του τόνισε πως δεν θα πρέπει να διάστημα την αποθεραπεία του για να επιστρέψει γρηγορότερα αλλά θα πρέπει όλα να γίνουν σωστά ώστε να επανέλθει ακόμα πιο δυνατός.

Μάλιστα ο ίδιος ο Ολιβέιρα ευελπιστεί πως με την αρχή του νέου χρόνου θα επιστρέψει στην ενεργό δράση καθώς θα έχουν περάσει πέντε μήνες από τον σοβαρό τραυματισμό του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ