Πάτησε ποδοσφαιρικό γήπεδο ο Ρούμπεν Σεμέδο…

Πάτησε ποδοσφαιρικό γήπεδο ο Ρούμπεν Σεμέδο…

Ο Ρούμπεν Σεμέδο συνεχίζει τις προπονήσεις και αυτή τη φορά μπήκε και σε γήπεδο... έκπληξη, για να κάνει το πρόγραμμά του.

Ο Ολυμπιακός δεν έχει αποφασίσει ακόμη να επιτρέψει στον Ρούμπεν Σεμέδο να επιστρέψει στις προπονήσεις. Μεταξύ των δύο πλευρών υπάρχουν επαφές ώστε να φανεί πότε θα γυρίσει, ωστόσο, στον Πειραιά δεν έχουν δώσει το ΟΚ στον Πορτογάλο στόπερ να επιστρέψει στο Ρέντη και να ενταχθεί στο πρόγραμμα προπονήσεων της πρώτης ομάδας.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα ο Σεμέδο να προπονείται ατομικά. Και υπό την καθοδήγηση του Πορτογάλου γυμναστή, Κριστοβάο Καράο, προσπαθεί να διατηρηθεί σε καλή φυσική κατάσταση, ώστε όταν έρθει η στιγμή, είτε να επιστρέψει στους Ερυθρόλευκους είτε να συνεχίσει σε κάποια άλλη ομάδα την καριέρα του (τον Ιανουάριο), να μην χρειαστεί πολύ χρόνο για να επανέλθει σε καλό αγωνιστικό ρυθμό.

Αυτές τις ημέρες ο 27χρονος κεντρικός αμυντικός βρίσκεται στην Πορτογαλία. Και μάλιστα κάνει προπονήσεις και σε ποδοσφαιρικό γήπεδο. Όπως αποκάλυψε ο γυμναστής του, αλλά και ο ίδιος ο παίκτης, ο Σεμέδο προπονείται στο γήπεδο «José Gomes», στην περιοχή Αμαδόρα. Πρόκειται για την έδρας της Εστρέλα Αμαδόρα, ομάδας που αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία του πορτογαλικού πρωταθλήματος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Σεμέδο έχει να φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού από τον εκτός έδρας αγώνα με τη Λουντογκόρετς, στις 10 Αυγούστου. Εκτοτε, αποφασίστηκε να μείνει εκτός από τον Μαρτίνς και την ομάδα. Το μέλλον του ήταν σχεδόν προδιαγεγραμμένο, καθώς θα συνέχιζε αλλού την καριέρα του, ωστόσο, λόγω όσων ακολούθησαν, τα πράγματα άλλαξαν. Και πλέον ο ίδιος προσπαθεί να πείσει ότι έχει αλλάξει και περιμένει.

Κλείνοντας, έχει σημασία ανα αναφέρουμε ότι για τον Σεμέδο υπάρχουν ήδη ομάδες που δείχνουν ενδιαφέρον. Ωστόσο, πρέπει να περιμένουμε έως τον Ιανουάριο, για να δούμε τι μέλλει γενέσθαι. Εξάλλου, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Πορτογάλος στόπερ έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό έως το καλοκαίρι του 2023.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ