Ρου : «Δεν με ήθελε ο Γκαρθία το καλοκαίρι, δεν ξέρω γιατί να με θέλει τώρα»

Ρου : «Δεν με ήθελε ο Γκαρθία το καλοκαίρι, δεν ξέρω γιατί να με θέλει τώρα»

Ο Νόλαν Ρου μίλησε στον γαλλικό ραδιοφωνικό σταθμό Radio Monte Carlo για το φημολογούμενο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού. Ο φορ της Μετζ εξέφρασε την απορία του σχετικά με το γεγονός ότι ο προπονητής των ερυθρόλευκων, Όσκαρ Γκαρθία, τον θέλει στην ομάδα τώρα, ενώ το περασμένο καλοκαίρι τον είχε θέσει εκτός ομάδας όταν αμφότεροι ήταν στη Σεντ Ετιέν. Αναλυτικά […]

Ο Νόλαν Ρου μίλησε στον γαλλικό ραδιοφωνικό σταθμό Radio Monte Carlo για το φημολογούμενο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού. Ο φορ της Μετζ εξέφρασε την απορία του σχετικά με το γεγονός ότι ο προπονητής των ερυθρόλευκων, Όσκαρ Γκαρθία, τον θέλει στην ομάδα τώρα, ενώ το περασμένο καλοκαίρι τον είχε θέσει εκτός ομάδας όταν αμφότεροι ήταν στη Σεντ Ετιέν.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Ρου:

«Δεν διαβάζω τον ελληνικό Τύπο, δεν φτάνει στο Μετζ, από την ομάδα δεν μου έχουν πει τίποτα. Δεν ξέρω αν θα έρθουν σε μένα και τι θα κάνουν οι διοικούντες. Στην αρχή της σεζόν είχα μιλήσει με τον Γκαρθία και μου είχε πει ότι δεν ήθελε να με κρατήσει στη Σεντ Ετιέν. Έτσι πήγα στη Μετζ και δεν ξέρω γιατί να ήθελε να με πάρει τώρα. Αυτές, όμως, είναι οι χαρές του ποδοσφαίρου», είπε αρχικά.

Σχετικά με το μέλλον του: «Προσπαθούμε να μείνουμε στην κατηγορία. Δεν σκέφτομαι κάτι για το μέλλον μου, ίσως πάω στο εξωτερικό, ίσως όχι. Δεν έχω πλάνο καριέρας. Ξέρω πως αν υποβιβαστούμε μένω ελεύθερος και ότι δεν θέλω να παίζω του χρόνου στη δεύτερη κατηγορία», τόνισε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ