Τεχνικός διευθυντής Μπράιτον – «Ο Καρμπόβνικ ήθελε όσο τίποτα να έρθει στον Ολυμπιακό»

Τεχνικός διευθυντής Μπράιτον – «Ο Καρμπόβνικ ήθελε όσο τίποτα να έρθει στον Ολυμπιακό»

Ο τεχνικός διευθυντής της Μπράιτον,Νταν Άσγουόρθ υποστήριξε πως αν και είναι αντίθετος στις συμφωνίες για δανεισμό με οψιόν αγοράς, εξήγησε πως στην περίπτωση του Μιχάλ Καρμπόβνικ μέτρησε η επιθυμία του παίκτη να μεταγραφει στον Ολυμπιακό.

Στις 28 Αυγούστου ο Μίχαλ Καρμπόβνικ ανακοινώθηκε απο τον Ολυμπιακό με τη μορφή δανεισμού απο την ομάδα της Μπράιτον. Αν και αρχικά το βρετανικό κλαμπ, δεν επιθυμούσε να παραχωρήσει τον Πολωνό μπακ δανεικό μεοψίον αγοράς, αλλά η επιθυμία του ποδοσφαιριστή να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα ανάγκασε τους Άγγλους να κάνουν πίσω.

Ο τεχνικός διευθυντής της  Μπράιτον, Νταν Άσγουορθ μίλησε για την μεταγραφή του Πολωνού στους «ερυθρόλευκους» αναφέροντας τα εξής:

«Δεν θέλουμε πραγματικά να κάνουμε δανεισμούς με οψιόν αγοράς. Καμιά φορά τα χέρια σου είναι δεδομένα, διότι αυτός είναι ο μοναδικός τρόπος να φύγουν κάποιοι ποδοσφαιριστές δανεικοί. Δεν μας αρέσει αυτό, γιατί αν τα πάνε πολύ καλά, τότε τους αποκτούν οι ομάδες και αποχωρούν. Αν δεν τα πάνε καλά, η τιμή τους μειώνεται. Ο Μίχαλ Καρμπόβνικ ήθελε απεγνωσμένα να πάει στον Ολυμπιακό.

Εμείς δεν θέλαμε πραγματικά δανεισμό με οψιόν αγοράς. Μερικές φορές είναι λίγο να δίνεις και να παίρνεις. Έχει την ευκαιρία να παίξει στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο με μια ομάδα που αγωνίζεται στην κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ