AEK – Προπονήθηκε ο Στάνκοβιτς, προέκυψε πρόβλημα με Αραούχο

AEK – Προπονήθηκε ο Στάνκοβιτς, προέκυψε πρόβλημα με Αραούχο

Ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς ένιωθε καλύτερα σήμερα και προπονήθηκε κανονικά σε αντίθεση με τον Σέρχιο Αραούχο που ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα λόγω ενοχλήσεων.

Στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης επέστρεψε ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς την Πέμπτη. Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο Αυστριακός επιβεβαίωσαν ένα μικρό πρόβλημα στον μηνίσκο αλλά ο ποδοσφαιριστής αισθανόταν πολύ καλύτερα σήμερα και ότι εκτιμά ότι μπορεί να το διαχειριστεί.

Μάλιστα ο Στάνκοβιτς μίλησε με τον Παντελή Νικολάου που ήταν για αυτό το λόγο στα Σπάτα και αποφασίστηκε να συνεχίσει ο παίκτης κανονικά και η κατάστασή του θα επανεξετάζεται. Προς το παρόν θέμα χειρουργείου για οριστική αντιμετώπιση του προβλήματος δεν υπάρχει αλλά θα φανεί από το πως θα εξελιχτεί η κατάστασή του πηγαίνοντας συντηρητικά.

Από την άλλη, θέμα προέκυψε με τον Σέρχιο Αραούχο ο οποίος αισθάνθηκε ένα σφίξιμο στην χθεσινή προπόνηση σε παλιό του τραύμα αλλά οι εξετάσεις του ήταν καθαρές. Ο Αργεντινός αναμένεται να πάει συντηρητικά μέχρι και την Παρασκευή και το Σάββατο θα κριθεί αν θα είναι έτοιμος για τον Βόλο.

Η ενημέρωση της ΑΕΚ:

«Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ στα Σπάτα.

Ο Σέρχιο Αραούχο ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης, λόγω ενός μυϊκού σπασμού στον δεξιό τετρακέφαλο. Ατομικά γυμνάστηκε και ο Ντάρκο Γέβτιτς.

Οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά. Μεταξύ αυτών και ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς.

Η αυριανή προπόνηση της ομάδας είναι προγραμματισμένη στις 16.00».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ