Ο ΠΑΟΚ προχωρά στην αγορά του Σίντκλεϊ

Ο ΠΑΟΚ προχωρά στην αγορά του Σίντκλεϊ

Ο ΠΑΟΚ έχει ξεκινήσει ήδη τις επαφές με την Ντιναμό Κιέβου για την αγορά του Σίντκλεϊ , καθώς οι άνθρωποι του «Δικεφάλου» έχουν μείνει ικανοποιημένοι.

Ο ΠΑΟΚ είναι διατεθειμένος να κρατήσει στο ρόστερ του τον Σίντκλεϊ Φερέιρα και για αυτό έχει ξεκινήσει ήδη τις επαφές με τη Ντιναμό Κιέβου για την αγορά του.

Ο 28χρονος Βραζιλιάνος δείχνει πως έχει προσαρμοστεί αρκετά στον Δικέφαλο καθώς, βελτιώνεται παιχνίδι με παιχνίδι και αυτό φαίνεται από τις εμφανίσεις του το τελευταίο διάστημα.

Έτσι λοιπόν οι «ασπρόμαυροι» πήραν την απόφαση να ξεκινήσουν τις επαφές με τη διοίκηση της Ντιναμό Κιέβου για την παραμονή του Βραζιλιάνου στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει ανάψει το πράσινο φως για την έναρξη των διαπραγματεύσεων καθώς είναι πολύ ευχαριστημένος με τον Σίντκλεϊ και τον θέλει στην ομάδα.

Αξίζει να σημειωθεί πώς τη συμφωνία των ομάδων το περασμένο καλοκαίρι είχε μπει οψιόν αγοράς δύο εκατομμυρίων ευρώ, ωστόσο ο ΠΑΟΚ θέλει να ρίξει την τιμή αφού έτσι κι αλλιώς ο Σίντκλεϊ δεν βρίσκεται στα πλάνα του προπονητή του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ