Ο Ολυμπιακός έσπασε το σερί του ΠΑΟΚ (2-0)

Ο Ολυμπιακός έσπασε το σερί του ΠΑΟΚ (2-0)

Επιστροφή στις νίκες για τον Ολυμπιακό Κ19 που επιβλήθηκε 2-0 του ΠΑΟΚ στο Ρέντη για την 7η αγωνιστική και έβαλε τέλος σε σερί 90 αήττητων αγώνων του Δικεφάλου του βορρά.

Ο Ολυμπιακός Κ19 πραγματοποίησε εντυπωσιακή εμφάνιση στον Ρέντη κόντρα στον ΠΑΟΚ, τον καθάρισε με 2-0 και έβαλε τέλος σε σερί 90 αήττητων αγώνων του Δικεφάλου του βορρά. Ο Δικέφαλος του βορρά είχε να ηττηθεί από τις 10/12/2017 όταν είχε χάσει με 1-0 από τον Παναθηναϊκό.

Οι παίκτες του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου εμφανίστηκαν σαφώς ανώτεροι από τους αντιπάλους τους και είχαν τον πρώτο λόγο σε όλο το διάστημα του αγώνα, χωρίς μάλιστα να απειληθούν καθόλου από τους αντιπάλους τους.

Οι «ερυθρόλευκοι» προηγήθηκαν στο 42’ με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Φώτη Κίτσου, το οποίο κέρδισε ο Καράκουτης και κατάφεραν έτσι να πάνε στα αποδυτήρια με το υπέρ τους 1-0.

Στο δεύτερο μέρος, οι Πειραιώτες συνέχισαν το ίδιο συγκεντρωμένοι ψάχνοντας και δεύτερο γκολ, έχοντας εικόνα κυρίαρχου στο χορτάρι. Το 2-0 ήρθε από την κεφαλιά του Γιάννη Καράκουτη στο 63’ «κλειδώνοντας» το τρίποντο για τον Ολυμπιακό! Ο Ολυμπιακός έφτασε έτσι στους 8 βαθμούς ανεβαίνοντας κι άλλο στη βαθμολογία.

Ολυμπιακός (Συλαϊδόπουλος): Παπαδούδης, Φρέρης, Νικόλης, Χριστοφιλόπουλος, Κουτσίδης, Ντόη, Κίτσος (88’ Πατήρας), Κασέμι (88’ Ιμπαγάσα), Παπακανέλλος (60’ Χρήστου), Κουτσογούλας (67’ Σπυριδάκης), Καράκουτης.

ΠΑΟΚ: Μοναστηρλής, Τσοπούρογλου, Ζίλο (87’ Τσιακούμης), Μανωλιούδης, Αβεντισιάν, Τσίκος, Κουτεντάκης, Σπυράκος (57’ Μπάμπουρας), Δαρέλας (67’ Γκαρνέτας), Σμυρλής, Bαρέλα (67’ Κεδίκογλου).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ