Νιόπλιας – «Είχαμε καλές στιγμές, δεν είμαστε ικανοποιήμενοι» (vids)

Νιόπλιας – «Είχαμε καλές στιγμές, δεν είμαστε ικανοποιήμενοι» (vids)

Ο τεχνικός του ΟΦΗ στις δηλώσεις μετά την ισοπαλία με την Λαμία , τόνισε πως η ομάδα του είχε της δικές καλές στιγμές όμως το τελικό αποτέλεσμα δεν τους αφήνει ικανοποιήμενους.

OΦΗ και Λαμία έμειναν στο 0-0 στο παιχνίδι που διεξήχθη στο «Γεντί Κουλέ» στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Super League Interwetten.

Mετά το τέλος της αναμέτρησης ο τεχνικός των «Κρητικών» μίλησε στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου τονίζοντας πως η ομάδα του είχε τις ευκαιρίες να για να πάρει τους τρεις πόντους.

Για την παρουσία του Καστάνιο στο βασικό σχήμα: «Ο Ντουρμισάι δεν έκανε προετοιμασία, δεν είχε παιχνίδια, είχε θέμα στους κοιλιακούς και πρέπει να γίνει μια διαχείριση ενώ ο Καστάνιος έκανε καλή προπόνηση και για αυτό ξεκίνησε βασικός»

Για το αν υπάρχει άγχος στους παίκτες:«Oχι, δεν έχουμε και γιατί να έχουμε; Δεν είναι μικρά παιδιά, επαγγελματίες είναι. Αν έχουν άγχος δεν μπορούμε να πάμε πουθενά».

Για το αν λείπει σταθερότητα απο την ομάδα του: «Aναγκαστικά πρέπει να κάνουμε διαχείριση γιατί κάποια παιδιά δεν είναι έτοιμα. Δεν είναι μόνο ο Τοράλ, ο Μεγιάδο παίζει δεύτερο συνεχόμενο ματς όπως και ο Γαγιέγος. Ο πρώτος προέρχεται από σοβαρό τραυματισμό, ο δεύτερος προερχόταν από την ίωση και όταν βλέπεις ότι πέφτεις η φυσική τους κατάσταση τότε κινδυνεύεις να χάσεις τον παίκτη για ένα μήνα. Είναι θέμα διαχείρισης, για αυτό ο κόσμος δεν καταλαβαίνει κάποιες αλλαγές».

Για την μεσοεπιθετική λειτουργία του ΟΦΗ: «Ο ΟΦΗ φτάνει καλά μέχρι έξω από την περιοχή. Είχαμε καλές στιγμές, δεν είμαστε ικανοποιημένοι από τις ευκαιρίες που κάναμε όμως παίζει ρόλο και η ατομική ποιότητα και να κάνουν ατομικές ενέργειες. Ο Νέιρα παίζει συνεχόμενα ματς, είναι ο καλύτερος παίκτης μας, είχε να παίξει έξι μήνες και δεν ρισκάρεις να τον αφήσεις μέσα. Δεν υπάρχει λόγος να γίνει αυτό. Κάναμε ολόκληρο τον προγραμματισμό για να τον φέρουμε στην κατάσταση που βρίσκεται τώρα».

Τέλος ρωτήθηκε για την προσεχή αγώνα απέναντι στην ομάδα του Αχερού Καναλακίου για το Κύπελλο: «Θα παίξουν παίκτες που δεν έχουν μεγάλο χρόνο συμμετοχής όμως πρέπει να το δούμε με την ίδια σοβαρότητα γιατί το Κύπελλο είναι στόχος που πρέπει να τον έχουμε στο μπλοκάκι μας κάθε χρόνο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ