Γρηγορίου – «Πήραμε ένα σημαντικό αποτέλεσμα»

Γρηγορίου – «Πήραμε ένα σημαντικό αποτέλεσμα»

Ο τεχνικός της Λαμίας Μιχάλης Γρηγορίου μετά του τέλος του αγώνα στις δηλώσεις εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του.

Η Λαμία αντιμετώπισε τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες με 0-0.

Μετά το τέλος του αγώνα ο τεχνικός της Λαμίας, Μιχάλης Γρηγορίου, στις δηλώσεις του τόνισε πως το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα, ενώ εμφανίστηκε ικανοποιημένος από το βαθμό που πήρε στο Ηράκλειο η ομάδα του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μιχάλης Γρηγορίου:

«Πήραμε ένα σημαντικό αποτέλεσμα γιατί ομάδες ανάλογης δυναμικότητας θα αποσπάσουν θετικό αποτέλεσμα με τον φετινό ΟΦΗ. Ξεκινήσαμε καλά, δημιουργήσαμε προϋποθέσεις για ένα γκολ, το ματς ισορρόπησε μετά. Διαχειριστήκαμε άψογα το παιχνίδι μέχρι το τέλος του και πήραμε έναν πολύ σημαντικό βαθμό γιατί προερχόμασταν από την εντός έδρας ήττα από τον Αρη, ο ΟΦΗ από τη νίκη επί του Παναιτωλικού. Θεωρώ ότι είναι δίκαιος ο βαθμός και για τις δύο ομάδες, το πρωτάθλημα έχει δρόμο ακόμα και συνεχίζουμε κοιτάζοντας το επόμενο ματς»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ