Ενοχλήσεις για Αραούχο και Κονέ

Ενοχλήσεις για Αραούχο και Κονέ

Δεν παίζουν στο φιλικό με τον Παναιτωλικό Αραούχο και Κονέ, ίσως πιθανό να υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία στον τετρακέφαλο ο Ελληνας μέσος.

Μπορεί ο Ντμίτρι Τσιγκρίνσκι να είναι καλά και να έθεσε εαυτόν στη διάθεση του Μανόλο Χιμένεθ, αλλά ο Ισπανός έχει να αντιμετωπίσει δύο νέα προβλήματα βασικών ποδοσφαιριστών του. Συγκεκριμένα, στην προπόνηση της Τρίτης δεν συμμετείχαν ο Σέρχιο Αραούχο και ο Παναγιώτης Κονέ.

Ο Αργεντινός σέντερ φορ της Ενωσης έχει ενοχλήσεις στη μέση, που προέρχονται από οσφυαλγία, ενώ ο Ελληνας διεθνής μέσος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο και για αυτόν τον λόγο επιλέχθηκε να ακολουθήσουν ατομικό πρόγραμμα προπόνησης, ώστε να μην χειροτερέψει η κατάστασή τους. Ενώ ο Κονέ δεν αποκλείεται να υποβληθεί και σε μαγνητική, εφόσον δεν ξεπεράσει το πρόβλημά του.

Πάντως με βάση τα τωρινά δεδομένα ουδείς εκ των δύο θα λάβει μέρος στο φιλικό παιχνίδι της Τετάρτης (21/03) με αντίπαλο τον Παναιτωλικό. Υπενθυμίζουμε ότι το παιχνίδι θα διεξαχθεί στις 17:00 στο ΟΑΚΑ και θα είναι κεκλεισμένων των θυρών.

Κλείνοντας αξίζει να σημειώσουμε ότι από τις προπονήσεις της ΑΕΚ απέχουν αιτιολογημένα διεθνείς ποδοσφαιριστές Χριστοδουλόπουλος, Μπακασέτας, Μπάρκας, Μπακάκης (Ανδρών), Γαλανόπουλος (Ελπίδων), Γιούσης (Νέων), καθώς και οι Μασούντ (Ιράν), Βράνιες (Βοσνία/Ερζεγοβίνη).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ