Βατσλίκ – «Με τον ΠΑΟΚ ήταν ένα από τα πιο σκληρά ματς» (pic)

Βατσλίκ – «Με τον ΠΑΟΚ ήταν ένα από τα πιο σκληρά ματς» (pic)

Ο Τσέχος τερματοφύλακας αναφέρθηκε στη νίκη επί του ΠΑΟΚ αλλά και στα όσα έγιναν στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Ως ένα από τα πιο σκληρά ματς που έχει παίξει στην Ελλάδα χαρακτήρισε με ανάρτησή του ο Τόμας Βατσλίκ το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ ενώ αναφέρθηκε και σε εκείνο με τον Παναθηναϊκό όπου ο Ολυμπιακός τιμωρήθηκε λόγω των καπνογόνων. Παράλληλα ο Τσέχος τερματοφύλακας έδωσε και το σύνθημα για νίκη με την Άιντραχτ.

Η ανάρτηση του Βατσλίκ:

«Εάν δεν υπολογίσουμε το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό που ιστορικά είναι ο πιο μεγάλος μας αντίπαλος το παιχνίδι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ ήταν ένα από τα πιο σκληρά ματς αλλά και πιο σημαντικά που έχω παίξει / έχουμε παίξει στην Ελλάδα έως τώρα. Κρίμα που δεν είχαμε τους φιλάθλους μαζί μας. Για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό οι αρμόδιοι μας είχαν τιμωρήσει για καπνογόνα με ποινή μίας αγωνιστικής αποκλεισμού της έδρας. Ευτυχώς δεν το ‘πληρώσαμε’ αυτό. Νικήσαμε τον ΠΑΟΚ 2-1 και έτσι βρεθήκαμε στην πρώτη θέση και αυτό μας έδωσε χαρά αλλά και παρηγοριά που δεν είχαμε τον κόσμο μας.

Στο πρώτο μέρος ήμασταν πιο δυνατοί στο ματς και πήραμε το προβάδισμα με 2 γκολ, που αποδείχθηκε καθοριστικό για το τέλος. Μετά από ένα ανεπιτυχές ματς στο Europa στη Φρανκφούρτη πήγαμε την ομάδα στον σωστό δρόμο και επιστρέψαμε στις νίκες. Πιστεύω πως την ερχόμενη εβδομάδα θα ξεπεράσουμε το εμπόδιο της Άιτραχτ στην έδρα μας και θα κάνουμε ένα σημαντικό βήμα πρόκρισης».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ