Μπρούμα – «Με βοήθησε ο Μαρτίνς, πήγαν όλα πολύ καλά στον Ολυμπιακό»

Μπρούμα – «Με βοήθησε ο Μαρτίνς, πήγαν όλα πολύ καλά στον Ολυμπιακό»

Ο Μπρούμα μίλησε για τον Ολυμπιακό, τον Πέδρο Μαρτίνς, την επιστροφή του στην Αϊντχόφεν και την εθνική Πορτογαλίας.

Ο Μπρούμα το περασμένο καλοκαίρι επέστρεψε στην Αϊντχόφεν, καθώς ο Ολυμπιακός δεν ενεργοποίησε την οψιόν αγοράς που υπήρχε στο συμβόλαιο του. Ο 27χρονος εξτρέμ πήρε αρκετές ευκαιρίες στο ξεκίνημα της σεζόν και τη πήγε εξαιρετικά έχοντας τρία γκολ και αρκετές καλές εμφανίσεις.

Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός παραχώρησε συνέντευξη σε συμπατριώτες του και αναφέρθηκε στον Ολυμπιακό, στον Πέδρο Μαρτίνς, στην επιστροφή του στην Αϊντχόφεν και στην Εθνική Πορτογαλίας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το πέρασμα του από τον Ολυμπιακό είπε: «Τα πράγματα πήγαν πολύ καλά για μένα. Ο κύριος Μαρτίνς με βοήθησε πολύ εμένα και τους συμπαίκτες μου επίσης. Τα πράγματα πήγαν όπως τα είχαμε σχεδιάσει και έφυγα χαρούμενος από εκεί και τώρα είμαι χαρούμενος που γύρισα στην Αϊντχόφεν», είπε ο Μπρούμα.

Για το γεγονός ότι πλέον έχει χάσει τη θέση του στην ενδεκάδα είπε: «Πρέπει να δουλέψω για να ανακτήσω τη θέση μου και είμαι σε καλό δρόμο». Στη συνέχεια παραδέχτηκε ότι υπήρχε πρόταση από την Τουρκία. «Άκουσα για την πρόταση της Μπεσίκτας και υπήρχαν κι άλλες. Τα πράγματα δεν πήγαν καλά μεταξύ των συλλόγων και δεν ξέρω τι συνέβη. Ήμουν πολύ ήρεμος στην Αϊντχόφεν και δεν τρελαινόμουν να φύγω».

Για την εθνική Πορτογαλίας: «Πρώτα απ’ όλα με ενδιαφέρει να κερδίσω τη θέση μου στην Αϊντχόφεν και να παίξω και μετά αργά ή γρήγορα θα επιστρέψω στην εθνική γιατί ο προπονητής με ξέρει καλά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ