Παναθηναϊκός : Κινδυνεύει με αφαίρεση βαθμών κι από τον Τελάντερ!

Παναθηναϊκός : Κινδυνεύει με αφαίρεση βαθμών κι από τον Τελάντερ!

Αναζωπυρώθηκε το μέτωπο του Δανού και πάει την Τετάρτη κι αυτός για εκδίκαση.

Το μέτωπο του Ράσμους Τελάντερ έδειχνε να κλείνει για τον Παναθηναϊκό. Τον Φλεβάρη ο παίκτης πήρε μία ληξιπρόθεσμη δόση και συμφώνησε προφορικά να πάρει ένα ακόμα σημαντικό μέρος των οφειλομένων (απομένουν ακόμα περίπου 270.000 ευρώ), ώστε ν’ αναιρέσει την αίτηση επιβολής ποινών.

Εδώ και 1-1,5 μήνα, ωστόσο, ο Δανός πρώην στόπερ του Παναθηναϊκού έχει εισπράξει μόνο 10.000 ευρώ. Συναίνεσε πριν δύο εβδομάδες σε νέα αναβολή, αλλά δεν είδε να υλοποιούνται τα συμφωνηθέντα. Την Τετάρτη το μεσημέρι είναι προγραμματισμένη η εκδίκαση της καταγγελίας του και ο δικηγόρος του Γιώργος Ζελελίδης κατηφορίζει από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα γι’ αυτό το σκοπό. Κανείς από τον Παναθηναϊκό δεν έχει επικοινωνήσει μαζί του για να του πει αν και πότε θα πληρωθεί.

Όλα δείχνουν, λοιπόν, ότι ένα ακόμα μέτωπο αντί να κλείσει, αναζωπυρώθηκε. Ο Τελάντερ αν δεν δει χρήματα σήμερα στον λογαριασμό του, μοιάζει απίθανο να δώσει άλλη αναβολή. Σε περίπτωση που εκδικαστεί η υπόθεση κι εδώ η αφαίρεση τριών βαθμών είναι δεδομένη. Και μάλιστα, επειδή ο Τελάντερ έχει προχωρήσει στην καταγγελία αφού δεν τηρήθηκε η δοσοποίηση των οφειλομένων, θα υπάρξει ενεργοποίηση της αφαίρεσης χωρίς αναστολή, όπως συνέβη με τον Βέμερ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ