Ολυμπιακός – Σεμινάριο από τον Μαρτίνς στους προπονητές της Ακαδημίας

Ολυμπιακός – Σεμινάριο από τον Μαρτίνς στους προπονητές της Ακαδημίας

Ο Πορτογάλος προπονητής αναφέρθηκε σε διάφορους τομείς, όπως είναι το μοντέλο παιχνιδιού, το μοντέλο προπόνησης, αλλά και η προετοιμασία στον εβδομαδιαίο κύκλο.

Ο Ολυμπιακός πολύ δίνει μεγάλη βαρύτητα στα τμήματα υποδομής και στην εξέλιξη των μικρών ποδοσφαιριστών, αλλά και των προπονητών που βρίσκονται στην Ακαδημία του.

Την Τρίτη (26/10) οι προπονητές της Ακαδημίας, οι προπονητές τερματοφυλάκων, αλλά και οι αντίστοιχοι φυσικής κατάστασης, είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με τον τεχνικό της πρώτης ομάδας των Πειραιωτών, Πέδρο Μαρτίνς.

Στο εκπαιδευτικό σεμινάριο που έλαβε χώρα στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη, ο Πορτογάλος τεχνικός αναφέρθηκε σε διάφορους τομείς, όπως είναι το μοντέλο παιχνιδιού, το μοντέλο προπόνησης, αλλά και η προετοιμασία στον εβδομαδιαίο κύκλο.

Ο Πέδρο Μαρτίνς πραγματοποίησε γόνιμο διάλογο με όλους τους προπονητές, δίνοντας βάρος σε θέματα ουσίας και καθημερινότητας, δίνοντας την αίσθηση που έχει γενικότερα για το ποδόσφαιρο ενώ άπαντες συμφώνησαν στην επανάληψη του σεμιναρίου.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ