Θέλει να ανεβάσει ψυχολογικά τους παίκτες του ο Λουτσέσκου

Θέλει να ανεβάσει ψυχολογικά τους παίκτες του ο Λουτσέσκου

Ο ΠΑΟΚ έχει αφήσει ήδη πίσω την ήττα στο Καραϊσκάκη από τον Ολυμπιακό και ξεκίνησε ήδη την προετοιμασία του για τους επόμενους δύσκολους αγώνες.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει τη δυνατότητα να δουλέψει χωρίς αγωνιστικές υποχρεώσεις μέσα στην εβδομάδα αυτό το διάστημα και έχει ως στόχο να ανασυντάξει την ομάδα για τα τρία επόμενα δύσκολα παιχνίδια.

Ο Ρουμάνος τεχνικός θέλει να διορθώσει κάποια πράγματα τα οποία οδήγησαν τον ΠΑΟΚ την ήττα στο Καραϊσκάκη και να ξεκινήσει την προετοιμασία της ομάδας για τα τρία δύσκολα παιχνίδια που έρχονται κόντρα σε Απόλλωνα Σμύρνης Κοπεγχάγη και Παναθηναϊκό πριν από την διακοπή του πρωταθλήματος για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Εκτός από τα αγωνιστικά προβλήματα που πρέπει να διορθώσει ο Ραζβάν Λουτσέσκου μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό έχει να διαχειριστεί και τις απουσίες των Σίντκλεϊ και Μιτρίτσα οι οποίοι ταλαιπωρούνται από προβλήματα τραυματισμών και θα απουσιάσουν για αρκετές εβδομάδες. Ακόμα μένει να ξεκαθαριστεί και η κατάσταση του Κούρτιτς, ο οποίος έχει χάσει ήδη τα τρία τελευταία παιχνίδια και η απουσία του έχει στοιχίσει στον ΠΑΟΚ.

Βέβαια το μεγαλύτερο ζήτημα για τον προπονητή του «Δικέφαλου του Βορρά» είναι να ανεβάσει την ψυχολογία των παικτών ώστε να ξεχάσουν γρήγορα ότι έγινε στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και η ομάδα να επιστρέψει ξανά στις νίκες αρχής γενομένης από το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Απόλλωνα Σμύρνης στην Τούμπα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ