Ολυμπιακός – Δεν κρατιέται ο Γκάρι, έκανε προπόνηση και ετοιμάζεται για Αγρίνιο

Ολυμπιακός – Δεν κρατιέται ο Γκάρι, έκανε προπόνηση και ετοιμάζεται για Αγρίνιο

Ο Γκάρι Ροντρίγκες ξεπέρασε τις ενοχλήσεις, προπονήθηκε κανονικά κι έθεσε εαυτόν στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό.

Ευχάριστα είναι τα νέα με τον Γκάρι Ροντρίγκες στον Ολυμπιακό. Ο μεσοεπιθετικός από το Πράσινο Ακρωτήρι προπονήθηκε σε φουλ ρυθμούς την Πέμπτη (28/10) και τέθηκε στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς για το ματς με τον Παναιτωλικό.

Ο 30χρονος άσος είχε μία υπερέκταση στον προσαγωγό μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ όπου αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο, έκανε θεραπεία τις προηγούμενες μέρες και πλέον είναι απόλυτα έτοιμος από ιατρικής άποψης.

Το μπαλάκι πλέον περνάει στον Μαρτίνς που θα αποφασίσει αν θα τον πάρει μαζί του στο Αγρίνιο για το παιχνίδι του Σαββάτου. Δεν αποκλείεται ο Πορτογάλος να προτιμήσει να του δώσει λίγο χρόνο ακόμη για να μην υπάρχει το παραμικρό ρίσκο, ωστόσο ο ίδιος ο παίκτης δεν κρατιέται και θέλει να αγωνιστεί.

Εξάλλου, οι εντυπώσεις που άφησε από το διάστημα που πρόλαβε να αγωνιστεί κόντρα στον ΠΑΟΚ ήταν κάτι παραπάνω από θετικές δείχνοντας ότι είναι ικανός να κάνει τη διαφορά με το… καλημέρα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ