Η Μίλαν τσέκαρε Αλεξανδρόπουλο στο Περιστέρι

Η Μίλαν τσέκαρε Αλεξανδρόπουλο στο Περιστέρι

Την Τετάρτη το απόγευμα άνθρωποι της Μίλαν βρέθηκαν στο γήπεδο του Ατρομήτου για να παρακολουθήσουν τον Αλεξανδρόπουλο, ο οποίος φέτος πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις.

Οι καλές εμφανίσεις του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου με τη φανέλα του Παναθηναϊκού και η εδραίωσή του στην «πράσινη» ενδεκάδα και την εφετινή σεζόν, αρχίζουν να τραβούν πλέον την προσοχή μεγάλων κλαμπ του εξωτερικού.

Ήδη από την περασμένη σεζόν, ο 20χρονος μέσος είχε μπει στο «μικροσκόπιο» γερμανικών ομάδων, ενώ εδώ και λίγο καιρό φαίνεται πως έχει μπει στα «ραντάρ» και της Μίλαν. Μάλιστα, σκάουτ των «ροσονέρι» βρέθηκε μάλιστα το βράδυ της Τετάρτης (27/10) στο Δημοτικό Περιστερίου για να δει σε… δράση τον νεαρό χαφ στο παιχνίδι που έδωσε ο Παναθηναϊκός με τον Ατρόμητο για το Κύπελλο Ελλάδας (5η φάση).

Βεβαίως μέχρι να υπάρξει κάτι πιο επίσημο και «σοβαρό» υπάρχει ακόμη πολύς δρόμος. Για την ώρα, ο 20χρονος βρίσκεται απλώς σε διαδικασία παρακολούθησης απ’ το τμήμα σκάουτινγκ της ιταλικής ομάδας, η οποία τον «τσεκάρει» απ’ το περασμένο καλοκαίρι και το φιλικό που έδωσαν τα δύο κλαμπ τον Αύγουστο στην Τεργέστη.

Μια διαδικασία που θα συνεχιστεί και τους επόμενους μήνες στα σημαντικά παιχνίδια που θα δώσει ο Παναθηναϊκός, προκειμένου να σχηματίσουν οι Ιταλοί ακόμη πιο ξεκάθαρη άποψη για την αξία του.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ