Παίζει με τον ΠΑΟΚ Β’ ο Ίνγκασον

Παίζει με τον ΠΑΟΚ Β’ ο Ίνγκασον

Ο Ίνγκι Ίνγκασον αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής με τη Β' ομάδα του Δικεφάλου του βορρά στη Superleague 2 προκειμένου να βρει αγωνιστικό ρυθμό.

Ο Ίνγκι Ίνγκασον είναι τραυματίας εδώ και αρκετούς μήνες, λόγω προβλήματος στο γόνατο και όπως είναι λογικό δεν έχει καθόλου αγωνιστικό ρυθμό. Ο Ισλανδός κεντρικός αμυντικός ταλαιπωρήθηκε αρκετά για μεγάλο χρονικό διάστημα και τις τελευταίες τρεις εβδομάδες έχει ξεκινήσει προπονήσεις.

Ακόμα δεν έχει φτάσει στο 100% αλλά ανεβάζει ρυθμούς και αναμένεται μέσα στον επόμενο μήνα να βρεθεί και πάλι στα πλάνα του Ραζβάν Λουτσέσκου. Ωστόσο, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ έχουν αποφασίσει να αγωνιστεί στη Β’ ομάδα του Δικεφάλου για ένα διάστημα προκειμένου να ανεβάσει σιγά-σιγά τον αγωνιστικό του ρυθμό για να είναι έτοιμος και με λιγότερο ρίσκο να επιστρέψει στις υποχρεώσεις της πρώτης ομάδας.

Όπως όλα δείχνουν λοιπόν ο Ίνγκασον αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής έστω και για λίγα λεπτά στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ Β’ με την ΑΕΛ την ερχόμενη Κυριακή για το πρωτάθλημα της Superleague 2. Από εκεί και πέρα η κατάσταση του θα παρακολουθείται και ανάλογα ο Λουτσέσκου θα αποφασίσει για το πότε θα επιστρέψει στην αποστολή του ΠΑΟΚ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ