Άρης – Νοκ άουτ ο Λούμορ ενόψει ΑΕΚ

Άρης – Νοκ άουτ ο Λούμορ ενόψει ΑΕΚ

Η προετοιμασία του Άρη για το Κυριακάτικο παιχνίδι με την ΑΕΚ ολοκληρώνεται το Σάββατο και ο Άκης Μάντζιος δεν θα έχει στην διάθεση του τον Λουμόρ.

Η σημερινή πρωινή προπόνηση του Άρη στο Δασυγένειο Αθλητικό Κέντρο ολοκληρώθηκε χωρίς απρόοπτα, ενόψει του Κυριακάτικου παιχνιδιού κόντρα στην ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Ο προπονητής του Άρη, Άκης Μάντζιος, δεν θα έχει στην διάθεση του τον Λούμορ, ο οποίος τέθηκε οριστικά νοκ άουτ για το ντέρμπι με την ΑΕΚ. Πέρα από αυτό δεν αντιμετωπίζει κάποιο άλλο αγωνιστικό πρόβλημα και θα έχει διάθεση του όλους τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης:

Με την προπόνηση, που θα γίνει αύριο το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώνεται η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Άρη ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης με την Α.Ε.Κ. (31/10, 19:30), στο πλαίσιο της 8ης Αγωνιστικής.

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης η τεχνική ηγεσία της ομάδας μας θα ανακοινώσει την αποστολή του αγώνα στο Ο.Α.Κ.Α. (το απόγευμα θα πετάξει για την Αθήνα).

Σήμερα, Παρασκευή, το πρόγραμμα περιελάμβανε πρωινή προπόνηση στο «Δασυγένειο» (ενεργοποίηση, rondo game, επιθετική ανάπτυξη και παιχνίδι μετάβασης) με τον Λούμορ Αγκμπενιένου να κάνει θεραπεία και ατομικό.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ