Μάντζιος – «Θα παλέψουμε για το νικηφόρο αποτέλεσμα»

Μάντζιος – «Θα παλέψουμε για το νικηφόρο αποτέλεσμα»

Ο Άκης Μάντζιος σε δηλώσεις τόνισε πως ο Άρης θα παραταχθεί στο ΟΑΚΑ με στόχο την νίκη, ενώ αναφέρθηκε στην εμφάνιση της ομάδας του κόντρα στον Παναιτωλικό.

Ο Άρης αντιμετωπίζει την Κυριακή στις 19:30 την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος και ο τεχνικός των «κιτρινόμαυρων» σε δηλώσεις τόνισε πως στόχος της ομάδας του είναι μόνο η νίκη απέναντι στην Ένωση.

Ο Άκης Μάντζιος ακόμα μίλησε για και για την εμφάνιση του Άρη κόντρα στον Παναιτωλικό την προηγούμενη αγωνιστική και ανέφερε ότι είδε όλα όσα στοιχεία προσδοκά από το σύνολό του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Άκης Μάντζιος: 

«Είμαστε πολύ καλά ψυχολογικά μετά τον αγώνα με τον Παναιτωλικό. Δεν ήταν μόνο ότι πήραμε τη νίκη με ευρύ σκορ σ’ αυτό το παιχνίδι, αλλά κερδίσαμε ηρεμία. Η απόδοση της ομάδας ήταν εξαιρετική κι αυτό ήταν σημαντικό για μας. Είχαμε όλα τα στοιχεία που θέλουμε να βλέπουμε στους αγώνες της ομάδας μας σ’ αυτό το παιχνίδι. Είναι γεγονός ότι πατάμε πάνω σ’ αυτή την εμφάνιση. Η ομάδα έδειξε ότι μπορεί να ανταποκριθεί στα »θέλω» μας. Δηλαδή, να παίξει καλό και γρήγορο ποδόσφαιρο, με καλούς συνδυασμούς, φτάνοντας σε υψηλά στάνταρ απόδοσης.

Η ΑΕΚ είναι μια καινούργια ομάδα, με ένα νέο προπονητή στον πάγκο. Το βασικό της στοιχείο είναι ότι μεσοεπιθετικά είναι πολύ καλή. Εμείς πρέπει να αναλύσουμε πολύ καλά το παιχνίδι της ΑΕΚ και να παρουσιαστούμε στο γήπεδο όπως πρέπει. Είναι ένα παιχνίδι στο οποίο και οι δύο ομάδες θέλουμε τη νίκη. Θα παλέψουμε για το νικηφόρο αποτέλεσμα. Κάθε μία από τις δύο ομάδες κάνει την ανάλυσή της και ετοιμάζεται. Θα δούμε στο γήπεδο τι θα γίνει τελικά».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ