Στόχος η παραμονή στην κορυφή για τον Ολυμπιακό, για την επιστροφή στις νίκες ο ΠΑΟΚ

Στόχος η παραμονή στην κορυφή για τον Ολυμπιακό, για την επιστροφή στις νίκες ο ΠΑΟΚ

Ο Ολυμπιακός θα κοντραριστεί σήμερα (19:30) με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο με μοναδικό στόχο τη νίκη ώστε να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας, ενώ ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Απόλλωνα Σμύρνης και θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα.

Συνέχεια στο νικηφόρο σερί του θέλει να δώσει απόψε ο Ολυμπιακός, που φιλοξενείται από τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο για την 8η αγωνιστική της Super League.

Μετά τη νίκη στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς θέλει να φτάσει στην κατάκτηση ενός ακόμη «τριπόντου» για να εξασφαλίσει και την παραμονή του στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός περιμένει από τους παίκτες του να δείξουν τη δέουσα προσοχή και συγκέντρωση, ενώ τους έχει τονίσει ότι το παιχνίδι με την Άιντραχτ στο Καραϊσκάκη αργεί ακόμα.

Την ίδια ώρα, ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί τον Απόλλων Σμύρνης στο γήπεδο της Τούμπας και θέλει να πραγματοποιήσει την επιστροφή του στα θετικά αποτελέσματα, αφήνοντας πίσω την ήττα που υπέστη από τους «ερυθρόλευκους».

Η «Ελαφρά Ταξιαρχεία» πανηγύρισε την πρώτη της νίκη την προηγούμενη αγωνιστική, επικρατώντας με 1-0 του ΠΑΣ Γιάννινα και στόχος της είναι να κάνει την καλύτερη δυνατή εμφάνιση ώστε να φύγει με ένα θετικό αποτέλεσμα από τη Θεσσαλονίκη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ