Μπάτσι – «Υποχρέωση του ΠΑΟΚ να κερδίζει τα παιχνίδια»

Μπάτσι – «Υποχρέωση του ΠΑΟΚ να κερδίζει τα παιχνίδια»

O συνεργάτης του Λουτσέσκου, Κριστιάνο Μπάτσι, μίλησε σε ιταλική ιστοσελίδα για το ενδιαφέρον της Τζένοα και της Λέτσε, αλλά και για την επιστροφή του Ρουμάνου τεχνικού στον ΠΑΟΚ.

Ο Κριστιάνο Μπάτσι, πρώτος βοηθός του Ραζβάν Λουτσέσκου σε δηλώσεις που έκανε στην ιταλική ιστοσελίδα «iltirreno» μίλησε για την επιστροφή του στον ΠΑΟΚ μετά το πέρασμα του από την Σαουδική Αραβία.

Επιπλέον, αποκάλυψε το ενδιαφέρον της Τζένοα και της Λέτσε το καλοκαίρι, ώστε ο Ρουμάνος τεχνικός να αναλάβει την τεχνική τους ηγεσία, ενώ άφησε ανοικτό και το ενδεχόμενο της επιστροφής του κάποια στιγμή στην Ιταλία.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κριστιάνο Μπάτσι στην ιταλική ιστοσελίδα «iltirreno»: 

«Μετά τη Σαουδική Αραβία και την Αλ Χιλάλ με την οποία κατακτήσαμε το ασιατικό Champions League επιστρέψαμε στον ΠΑΟΚ με τον οποίο κατακτήσαμε το πρωτάθλημα και παλεύουμε και πάλι για τον τίτλο με παραδοσιακούς αντιπάλους όπως ο Ολυμπιακός και η ΑΕΚ.

Στην Ευρώπη κερδίζοντας το σημαντικό παιχνίδι με την Κοπεγχάγη για το Europa Conference League είμαστε πρώτοι στον όμιλο μας. Για μας δεν έχουν αλλάξει και πολλά και η υποχρέωση μας να κερδίζουμε παραμένει η ίδια».

«Δεν υπάρχουν Ιταλοί παίκτες, μόνο ο Ελ Καντουρί που έπαιξε στην Νάπολι, την Μπρέσια και το Τορίνο και ζει στην Ιταλία, έχοντας παντρευτεί Ιταλίδα.

Μετά υπάρχει και ο Κούρτιτς, ο οποίος έπαιξε πολύ στην Ιταλία με την Πάρμα, την Τορίνο και την Αταλάντα και μιλάει εξαιρετικά ιταλικά».

«Το περασμένο καλοκαίρι είχαμε επαφές με την Τζένοα και τη Λέτσε. Θα δούμε στο μέλλον τι θα γίνει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ