Ατρόμητος – Σε αποστολή ο Χαρίσης μετά από 7 μήνες

Ατρόμητος – Σε αποστολή ο Χαρίσης μετά από 7 μήνες

Ο Χάρης Χαρίσης βρίσκεται επιστρέφει σε αποστολή για πρώτη φορά μετά από 7 μήνες – Οι εκλεκτοί του Παράσχου για το ματς με τη Λαμία.

Χωρίς απρόοπτα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ατρομήτου για το αυριανό εκτός έδρας παιχνίδι με τη Λαμία (31/10, 15:00) για την 8η αγωνιστική της Superleague.

Η ομάδα του Περιστερίου το Σάββατο (30/10) ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το παιχνίδια στην πόλη της Φθιώτιδας, με τον Χάρη Χαρίση να συμπεριλαμβάνεται για πρώτη φορά σε αποστολή μετά από 7 μήνες. Ο μέσος του Ατρομήτου τον περασμένο Απρίλιο είχε υποστεί ρήξη πρόσθιου χιαστού, αλλά πλέον έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του και συμπεριελήφθη στην αποστολή για την αναμέτρηση με τη Λαμία, για την 8η αγωνιστική.

Αντίθετα, εκτός αποστολής έμειναν οι Σρνταν Σπιριντόνοβιτς, ο οποίος τις τελευταίες ημέρες ταλαιπωρείται από ίωση, αλλά και ο Ματίας Πισάνο, που μέχρι τώρα δεν έχει πείσει με την παρουσία του.

Η αποστολή: Πίριτς, Γιαννιώτης, Μανδάς, Γκαλβάο, Βασιλαντωνόπουλος, Παπαδόπουλος, Στρούγγης, Χατζηισαΐας, Μαυρομμάτης, Κιβρακίδης, Καστεγιάνο, Ντένιτς, Νάτσος, Χαρίσης, Καρτάλης, Σάλομον, Μπεντινέλι, Μουνίθ, Κουλούρης, Κωτσόπουλος, Τζαβίδας, Κλωναρίδης

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ