Τσιλούλης – «Μας αδικεί το σκορ»

Τσιλούλης – «Μας αδικεί το σκορ»

Άδικο χαρακτήρισε το αποτέλεσμα της Τούμπας ο Σωτήρης Τσιλούλης.

Άδικη ήταν η ήττα για τον Απόλλωνα Σμύρνης στην Τούμπα σύμφωνα με τον Σωτήρη Τσιλούλη. Ο ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα ανέφερε πως η Ελαφρά Ταξιαρχία άξιζε περισσότερα από το παιχνίδι, ενώ δήλωσε πως όλοι μαζί θα πρέπει να ξεπεράσουν την ήττα.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της NOVA:

Για το κακό δεύτερο ημίχρονο του Απόλλωνα: «Θέλω να ευχηθώ περαστικά στον Χρήστο Λισγάρα, μακάρι να το ξεπεράσει γρήγορα και να είναι γρήγορα κοντά μας. Το παιχνίδι είχε δύο όψεις. Το πρώτο ημίχρονο που είχαμε καλά στοιχεία παρά το γρήγορο προβάδισμα του ΠΑΟΚ. Ισοφαρίσαμε, ισορροπήσαμε και είχαμε καλά διαστήματα. Στο δεύτερο ημίχρονο δεχτήκαμε γρήγορα γκολ και το παιχνίδι χάθηκε γρήγορα. Το σκορ αδικεί την προσπάθειά μας, κάναμε αξιόλογη προσπάθεια, ήμασταν εντός του πλάνου μας. Το αφήνουμε πίσω μας, αλλάζουμε και κοιτάμε τον αγώνα του Σαββάτου».

Πρόσθεσε: «Δεν κάναμε καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα. Αλλάξαμε τρόπο παιχνιδιού με τον κ. Φέστα, γυρίσαμε πιο πίσω, σφίξαμε και δεχόμαστε δύσκολα γκολ. Είναι στο χέρι μας να κρατήσουμε την καλή ψυχολογία. Να κρατήσουμε μόνο τα θετικά σήμερα, να τα ενισχύσουμε και να βελτιωθούμε και στο επιθετικό κομμάτι».

Είπε επίσης...«Ο ΠΑΟΚ είναι ποιοτική ομάδα. Εξ’ αρχής ξέραμε πως θα κάνουμε λίγες τελικές. Όπως είπα πριν στην πρώτη μας τελική ισοφαρίσαμε, σταθήκαμε τυχεροί. Το ότι δεχτήκαμε τέσσερα γκολ πρέπει να μας προβληματίσει. Να βελτιωθούμε και να κρατήσουμε το μηδέν πίσω ξανά στα επόμενα παιχνίδια».

Κατέληξε: «Δεν πρέπει να σταθούμε στην ήττα. Ο χρόνος τρέχει, δεν μπορούμε να μείνουμε σε αυτό. Έχουμε και το κύπελλο, έχουμε το Σάββατο και πρωτάθλημα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ