ΑΕΚ – ΑΡΗΣ Live Streaming

ΑΕΚ – ΑΡΗΣ Live Streaming

ΑΕΚ - ΑΡΗΣ Live Streaming

ΑΕΚ – ΑΡΗΣ Live Streaming: Η ΑΕΚ έβγαλε αντίδραση μετά την ήττα στην Τούμπα από τον ΠΑΟΚ, επικρατώντας στα τρία επόμενα παιχνίδια. Αρχικά νίκησε με 3-1 τον Παναιτωλικού (εκτός) και στη συνέχεια με 3-0 τον Ατρόμητο. Πιο πρόσφατη επικράτηση σε αγώνα που η ομάδα του Γιαννίκη ήταν άκρως αποτελεσματική, φεύγοντας με 3-1 από τον Βόλο. Με γκολ των Ανσαριφάντ, Τσούμπερ και Χατζισαφί, ήρθε το τελευταίο πολύτιμο τρίποντο. Ο Άρης διανύει περίοδο φόρμας, συνεχίζοντας την πορεία του στο φετινό πρωτάθλημα με ρεκόρ 4-2-1. Με τέσσερις νίκες στα πέντε πιο πρόσφατα ματς (4-1-0) και πιο πρόσφατη τη μεγάλη εμφάνιση και εμφατική νίκη (5-1) με αντίπαλο τον Παναιτωλικό, ταξιδεύει στην Αθήνα για να αντιμετωπίσει στις 19:30 της Κυριακής, την ΑΕΚ.

Οι απουσίες των Λιβάι Γκαρσία και Νορντίν Άμραμπατ έχουν δώσει ρόλο φαβορί στον Μουαμέρ Τάνκοβιτς για την ενδεκάδα της ΑΕΚ κόντρα στον Άρη.

Τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζει η ΑΕΚ έχουν αφήσει μεγάλο κενό στο δεξί άκρο της επίθεσης και απ’ ότι φαίνεται ο Μουαμέρ Τάνκοβιτς θα ξεκινήσει βασικός στην αναμέτρηση με τον Άρη.

Ωστόσο, δεν έχει «κλειδώσει» αυτό, καθώς ο Αργύρης Γιαννίκης έχει και κάποιες εναλλακτικές λύσεις που σκέφτεται. Όπως η επιλογή του Σέρχιο Αραούχο, δημιουργώντας έτσι δίδυμο με τον Καρίμ Ανσαριφάρντ στην επίθεση, ενώ και ο Λε Ταλέκ θα μπορούσε να δώσει δύναμη στο κέντρο.

Μένει να φανεί τι θα αποφασίσει ο Ελληνογερμανός τεχνικός. Πάντως, αν κάτι θεωρείται δεδομένο αυτό είναι η παρουσία των Σιμόες, Σιμάνσκι, Τσούπερ και Μάνταλου.

Η προετοιμασία του Άρη για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την ΑΕΚ θα ολοκληρωθεί με προπόνηση το Σάββατο, στις γηπεδικές εγκαταστάσεις του Δασυγένειου.

Το ευχάριστο για τον Έλληνα τεχνικό είναι οτι έχει όλους σχεδόν τους παίκτες του στη διάθεση του, με εξαίρεση τον τραυματία Λούμορ.

Ο προπονητής του Άρη, μάλιστα, είναι πιθανό να παρατάξει και την ίδια ένδεκαδα με το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό στο Κλεάνθης Βικελίδης. Με διαφορετική προσέγγιση του παιχνιδιού, βέβαια, καθώς ο βαθμός δυσκολίας είναι μεγαλύτερος.

Στη περίπτωση που επιλέξει, πάντως, να κάνει αλλαγές τότε είναι πιθανό ο Σάσα να πάρει τη θέση του Εντιαγέ στα χαφ και ο Μανσίνι του Ματέο Γκαρσία στην δεξιά πλευρά της μεσαίας γραμμής.

ΑΕΚ – ΑΡΗΣ Live Streaming | Γιαννίκης «Καταπληκτική η στήριξη του κόσμου μας»

O Αργύρης Γιαννίκης αναφέρθηκε στη βοήθεια που προσέφερε ο κόσμος της ΑΕΚ στο παιχνίδι με τον Βόλο και τη σημασία που θα έχει η παρουσία του στο παιχνίδι με τον Άρη.

Δείτε αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Εννοείται ότι είναι πολύ σημαντικό για εμάς το γεγονός ότι αναμένεται πολύς κόσμος την Κυριακή στο ΟΑΚΑ. Η στήριξη που είχαμε στο Βόλο από τους φιλάθλους μας και πριν και κατά τη διάρκεια του ματς ήταν κάτι το καταπληκτικό».

ΑΕΚ – ΑΡΗΣ Live Streaming | Μάντζιος «Θα παλέψουμε για το νικηφόρο αποτέλεσμα»

Ο Άκης Μάντζιος σε δηλώσεις τόνισε πως ο Άρης θα παραταχθεί στο ΟΑΚΑ με στόχο την νίκη, ενώ αναφέρθηκε στην εμφάνιση της ομάδας του κόντρα στον Παναιτωλικό.

Ο Άκης Μάντζιος ακόμα μίλησε για και για την εμφάνιση του Άρη κόντρα στον Παναιτωλικό την προηγούμενη αγωνιστική και ανέφερε ότι είδε όλα όσα στοιχεία προσδοκά από το σύνολό του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Άκης Μάντζιος:

«Είμαστε πολύ καλά ψυχολογικά μετά τον αγώνα με τον Παναιτωλικό. Δεν ήταν μόνο ότι πήραμε τη νίκη με ευρύ σκορ σ’ αυτό το παιχνίδι, αλλά κερδίσαμε ηρεμία. Η απόδοση της ομάδας ήταν εξαιρετική κι αυτό ήταν σημαντικό για μας. Είχαμε όλα τα στοιχεία που θέλουμε να βλέπουμε στους αγώνες της ομάδας μας σ’ αυτό το παιχνίδι. Είναι γεγονός ότι πατάμε πάνω σ’ αυτή την εμφάνιση. Η ομάδα έδειξε ότι μπορεί να ανταποκριθεί στα »θέλω» μας. Δηλαδή, να παίξει καλό και γρήγορο ποδόσφαιρο, με καλούς συνδυασμούς, φτάνοντας σε υψηλά στάνταρ απόδοσης.

Η ΑΕΚ είναι μια καινούργια ομάδα, με ένα νέο προπονητή στον πάγκο. Το βασικό της στοιχείο είναι ότι μεσοεπιθετικά είναι πολύ καλή. Εμείς πρέπει να αναλύσουμε πολύ καλά το παιχνίδι της ΑΕΚ και να παρουσιαστούμε στο γήπεδο όπως πρέπει. Είναι ένα παιχνίδι στο οποίο και οι δύο ομάδες θέλουμε τη νίκη. Θα παλέψουμε για το νικηφόρο αποτέλεσμα. Κάθε μία από τις δύο ομάδες κάνει την ανάλυσή της και ετοιμάζεται. Θα δούμε στο γήπεδο τι θα γίνει τελικά».

ΑΕΚ – ΑΡΗΣ Live StreamingΛινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας |
Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ