ΠΑΟΚ ίσον… πέναλτι! (vids)

ΠΑΟΚ ίσον… πέναλτι! (vids)

Σπάει όλα τα ρεκόρ η πιο αγαπημένη ομάδα της άσπρης βούλας! Ο ΠΑΟΚ έφτασε τα 18 πέναλτι στη Super League με τον Κλάτενμπεργκ στην ΚΕΔ και συνεχίζει ακάθεκτος…

«Καμαρώστε την ντροπή στην Τούμπα», ανέφερε στην επίσημη του ανακοίνωση, μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ ο Απόλλωνας Σμύρνης. Και ποιος να του πει πως έχει άδικο, μετά τα όσα συνέβησαν στη Θεσσαλονίκη…

Στο στόχαστρο για άλλη μία φορά ο συνήθης ύποπτος, Μαρκ Κλάτενμπεργκ. Ο Άγγλος αρχιδιαιτητή της ΚΕΔ, φαίνεται πως θα πάρει για άλλη μία φορά τον τίτλο του… MVP της αγωνιστικής, καθώς ο Κουτσιαύτης που όρισε στην Τούμπα έκανε άνω-κάτω το παιχνίδι με τις αποφάσεις του.

Τι και αν ο Απόλλωνας βρέθηκε πίσω στο σκορ με πέναλτι; Τι και αν κατάφερε να ισοφαρίσει; Ο Κουτσιάυτης όχι μόνο δεν έδωσε πέναλτι στην Ελαφρά Ταξιαρχία που διαμαρτύρεται, αλλά αποφάσισε να της τελειώσει οριστικά τα… όνειρα, δίνοντας στον Δικέφαλο του Βορρά ακόμη ένα ελεύθερο χτύπημα από τα έντεκα βήματα.

Δύο πέναλτι σε έναν αγώνα, πέντε σε οχτώ αγωνιστικές και συνολικά 18 με τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ στο τιμόνι της ΚΕΔ, ενώ συνολικά τους τελευταίους 14 μήνες έχει κερδίσει 20 πέναλτι. Τυχαίο; Το πρώτο του «τρίποντο» φέτος, ο ΠΑΟΚ το πήρε στην Τρίπολη, χάρη στο εύστοχο πέναλτι του Βιεϊρίνια με τον Αστέρα.

Με την ΑΕΚ κατάφερε να… καθαρίσει το παιχνίδι με το πέναλτι του Κούρτιτς ο οποίος έγραψε το τελικό 2-0, ενώ με τον Βόλο ο Βιεϊρίνια δεν μπόρεσε να ευστοχήσει. Και χθες, κόντρα στον Απόλλωνα έβαλε τις… βάσεις για τη νίκη, την οποία και κλείδωσε με τον ίδιο τρόπο.

Μπορεί να βρει δυσκολίες, μπορεί να… κολλήσει, ωστόσο ο Κουτσιάυτης και ο κάθε Κουτσιάυτης θα δώσουν τη λύση στην ομάδα του Ρασβάν Λουτσέσκου, μέσω της άσπρης βούλας.

Τα γεγονότα αρκούν για να μιλήσουν και να… δείξουν την τρομερή σύνδεση που έχει ο ΠΑΟΚ με την άσπρη βούλα. Μία σχέση… αγάπης, την οποία ο Δικέφαλός του Βορρά έχει εξελίξει με τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ ως αρχιδιαιτητή της ΚΕΔ.

Μένει να φανεί που θα σταματήσει το… κοντέρ το οποίο δεν δείχνει πρόθυμο να σταματήσει…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ