Βρήκε δεξί μπακ στη Σερβία ο ΠΑΟΚ – Κλείνει άμεσα, όλες οι λεπτομέρειες

Βρήκε δεξί μπακ στη Σερβία ο ΠΑΟΚ – Κλείνει άμεσα, όλες οι λεπτομέρειες

Ο ΠΑΟΚ φέρεται να έχει μπει δυνατά για την απόκτηση του δεξιού μπακ του Ερυθρού Αστέρα, Μίλαν Γκάιτς, που μένει ελεύθερος τον Ιούνιο και θέλει να τον κάνει δικό του από τον Γενάρη.

Ο ΠΑΟΚ έχει ξεκινήσει ήδη να κοιτάζει περιπτώσεις ποδοσφαιριστών ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου, με τον Δικέφαλο του βορρά να φαίνεται πως ψάχνει για δεξιό μπακ, αφού δεν υπάρχει μεγάλη ικανοποίηση από τη μέχρι στιγμής απόδοση του Λούκας Τέιλορ.

Οι Θεσσαλονικείς λοιπόν έχουν ήδη βγει στην αγορά για δεξιό οπισθοφύλακα και φαίνεται πως βρήκαν τον «εκλεκτό» του Ραζβάν Λουτσέσκου. Αυτός είναι ο Μίλαν Γκάιτς, που αγωνίζεται στον Ερυθρό Αστέρα και μένει ελεύθερος τον ερχόμενο Ιούνιο. Σύμφωνα με όσα αναφέρουν στη Σερβία, ο ΠΑΟΚ τσεκάρει την περίπτωση του και φέρεται μάλιστα να έχει ξεκινήσει ήδη επαφές με την πλευρά του παίκτη, προκειμένου να έρθει άμεσα στη Θεσσαλονίκη.

Οι Σέρβοι τονίζουν ότι ο Λουτσέσκου έχει πολύ καλή άποψη για τον Γκάιτς και θέλει να τον φέρει άμεσα στον ΠΑΟΚ, ενώ υπήρχε ενδιαφέρον για τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή και το καλοκαίρι χωρίς να προχωρήσει η περίπτωση του. Ο 25χρονος Σέρβος αγωνίζεται ως δεξί μπακ και αποτελεί προϊόν των ακαδημιών της OFK Μπέογκραντ, πήρε μεταγραφή για την Μπορντό το καλοκαίρι του 2015 αντί του ποσού του 1.000.000 ευρώ, ωστόσο, τέσσερα χρόνια αργότερα αποχώρησε ως ελεύθερος και το καλοκαίρι του 2019 επαναπατρίστηκε για λογαριασμό του Ερυθρού Αστέρα.

Όπως τονίζουν οι Σέρβοι, τον Ιανουάριο μπαίνει στο τελευταίο εξάμηνο του συμβολαίου του και βάσει του νόμου Μπόσμαν μπορεί να αποχωρήσει από τον Ιανουάριο αν το επιθυμεί και ο ίδιος. Προς το παρόν ο Γκάιτς είναι σε ανοιχτή γραμμή με την πλευρά του ΠΑΟΚ και φαίνεται να θέλει να συναντήσει στη Θεσσαλονίκη τους συμπατριώτες του Ζίβκο και Άντριγια Ζίβκοβιτς.

Η προσπάθεια, πάντως από πλευράς ΠΑΟΚ γίνεται από τώρα και σκοπός είναι να πάρει ένα μικρό ποσό ο Ερυθρός Αστέρας και να είναι ο παίκτης στην Τούμπα την 1η Γενάρη. Ωστόσο αν ο Δικέφαλος του βορρά δεν τα βρει με τη σερβική ομάδα, τότε θα υπάρξει συμφωνία με τον παίκτη για να μεταγραφεί στον ΠΑΟΚ τον Ιούνιο όταν και ολοκληρώνεται το συμβόλαιο του.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Γκάιτς είναι διεθνής με όλες τις εθνικές ομάδες της Σερβίας, ενώ μετράει και μια συμμετοχή με την πρώτη ομάδα. Από εκεί και πέρα έχει κατακτήσει τρία πρωταθλήματα και 1 Κύπελλο, ενώ συνολικά στην καριέρα του μετράει 183 συμμετοχές, 12 γκολ και 20 ασίστ. Τη φετινή σεζόν έχει 14 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις και 1 γκολ και 3 ασίστ, ενώ επιθυμεί να μην ανανεώσει το συμβόλαιο του και να δοκιμάσει εκτός Σερβίας.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ