«Η Ρόμα ετοιμάζει πρόταση για τον Μαντί Καμαρά»

«Η Ρόμα ετοιμάζει πρόταση για τον Μαντί Καμαρά»

Ο Αφρικανός βρίσκεται σε περίοπτη θέση στη μεταγραφική λίστα της Ρόμα, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα δημοσιεύματα στη γειτονική χώρα.

Ο Μαντί Καμαρά είναι ένας από τους πρωταγωνιστές του Ολυμπιακού, με τον Αφρικανό για μια ακόμα χρονιά να πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη. Εμφανίσεις που δεν έχουν περάσει απαρατήρητες από τις μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες, με το όνομα του Μαντί να βρίσκεται σε περίοπτη θέση σε πολλές μεταγραφικές λίστες.

Μία από τις ομάδες που έχουν ξεχωρίσει την περίπτωσή του είναι η Ρόμα, με τα ρεπορτάζ στη γειτονική χώρα να αναφέρονται στο ενδιαφέρον των Τζιαλορόσι για τον μέσο των πρωταθλητών Ελλάδας.

Όπως τονίζουν οι Ιταλοί, η Ρόμα ενδιαφέρεται για τον Μαντί Καμαρά και μάλιστα τον Ιανουάριο είναι πιθανό να καταθέσει επίσημη πρόταση στους Πειραιώτες για την απόκτησή του. Μια μεταγραφή, που θα μπορούσε να κλείσει κοντά στα 15 εκατ. ευρώ, όπως τονίζουν χαρακτηριστικά τα δημοσιεύματα στο εξωτερικό.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι σύμφωνα με το εν λόγω ρεπορτάζ, η Ρόμα καλοβλέπει και την περίπτωση του Αγκιμπού Καμαρά, ο οποίος επίσης φέρεται να είναι υπό παρακολούθηση.

Ο Μαντί Καμαρά φέτος έχει αγωνιστεί σε 14 παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη, έχοντας 2 γκολ και 1 ασίστ σε 1.052 λεπτά συμμετοχής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ