«Βράζουν» στον Άρη με τον παρατηρητή

«Βράζουν» στον Άρη με τον παρατηρητή

Εξαλλοι οι άνθρωποι του Αρη με τον παρατηρητή της αναμέτρησης με την ΑΕΚ που «βγάζει λάδι τον Μελισσανίδη», όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά

Την οργή των ανθρώπων του Αρη προκάλεσε η έκθεση του παρατηρητή της αναμέτρησης με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, το περιεχόμενό της «βγάζει λάδι τον Δημήτρη Μελισσανίδη», όπως τονίζουν χαρακτηριστικά οι Θεσσαλονικείς.

Οπως αναφέρουν οι Κιτρινόμαυροι, ο παρατηρητής δεν έχει καταγράψει επακριβώς όσα συνέβησαν στη φυσούνα του Ολυμπιακού Σταδίου ανάμεσα στον γενικό διευθυντή του Άρη, Δημήτρη Νιαρχάκο και τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ ΑΕΚ, Δημήτρη Μελισσανίδη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο παρατηρητής της αναμέτρησης αναφέρει απλώς ότι υπήρξε ένταση και διαπληκτισμός ανάμεσα στους δύο παράγοντες, χωρίς να αναφέρει το «ντου» που έγινε από το αφεντικό της ΑΕΚ, αλλά και την παρουσία των… φουσκωτών.

Παράλληλα, στην έκθεση του παρατηρητή αναφέρεται η παρουσία στη φυσούνα του Γιαννάκη Παπαδόπουλου, ο οποίος δεν έχει δικαίωμα εισόδου. Πέραν τούτου ουδέν.

Όπως τονίζουν χαρακτηριστικά οι άνθρωποι του Αρη, όσα γράφτηκαν στην έκθεση έχουν σκοπό να πέσουν στα μαλακά η ΑΕΚ και ο Δημήτρης Μελισσανίδης, παρά τα όσα έγιναν κατά τη διάρκεια του προχθεσινού αγώνα από τον παράγοντα της Ενωσης.

Σύμφωνα με τον πειθαρχικό κώδικα, με όσα αναφέρει ο παρατηρητής η ΑΕΚ θα τιμωρηθεί μόνο μόνο με πρόστιμο και ο μεγαλομέτοχός της με ποινή απαγόρευσης εισόδου.

Ο Αρης από την πλευρά του έχει ζητήσει την έκθεση του επικεφαλής της αστυνομίας για όσα συνέβησαν, ενώ οι άνθρωποι της ομάδας της Θεσσαλονίκης περιμένουν να δουν θα επιληφθεί επί του θέματος ο αθλητικός εισαγγελέας.

Παράλληλα, οι Κιτρινόμαυροι εκφράζουν την δυσαρέσκειά τους για όσα αναφέρουν οι άνθρωποι της ΑΕΚ για τον Δημήτρη Νιαρχάκο, ο οποίος, όπως τονίζουν χαρακτηριστικά οι Θεσσαλονικείς, το μόνο που έκανε ήταν να προστατεύσει τα συμφέροντα της ομάδας του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ