«Ξεγυμνώνει» Διαμαντόπουλο ο Κλάτενμπεργκ – «Κανένα πέναλτι σε Μάνταλο» (vid)

«Ξεγυμνώνει» Διαμαντόπουλο ο Κλάτενμπεργκ – «Κανένα πέναλτι σε Μάνταλο» (vid)

Ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ εξέθεσε τον Διαμαντόπουλο στην κριτική της 8ης αγωνιστικής, τονίζοντας ότι δεν υπάρχει πέναλτι στον Μάνταλο στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Άρη. Τι είπε για την κόκκινη στον Ρότα και για τα πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ

Ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ πήρε θέση για τις επίμαχες φάσεις της 8ης αγωνιστικής της Superleague και «ξεγύμνωσε» τον Διαμαντόπουλο, αλλά και τον VARιστα του ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Άρη, ξεκαθαρίζοντας πως δεν υπάρχει κανένα πέναλτι στον Μάνταλο.

Στην καθιερωμένη ανάλυσή του ο Άγγλος αρχιδιαιτητής ανέφερε πως η επαφή στην πτώση του αρχηγού της Ένωσης μέσα στην περιοχή του Κουέστα, δεν ήταν αρκετή για να δοθεί η παράβαση, παρόλα αυτά ο Διαμαντόπουλος με τη… συνδρομή του VAR επέμειναν στην αρχική απόφαση και έδειξαν την άσπρη βούλα από την οποία προήλθε και το 2-0 των κιτρινόμαυρων.

Από εκεί και πέρα ο Κλάτενμπεργκ αναφέρθηκε στο μαρκάρισμα του Λάζαρου Ρότα και τόνισε πως είναι υποκειμενική η απόφαση του διαιτητή και ότι η ΚΕΔ θα τη στηρίξει, αποφεύγοντας ουσιαστικά να απαντήσει στο αν είναι κόκκινη, ενώ εξηγεί γιατί δεν μπορούσε να παρέμβει το VAR.

Εκτός από την αναμέτρηση του ΟΑΚΑ όμως ο Άγγλος πρώην διαιτητής και νυν επικεφαλής της ΚΕΔ αναφέρθηκε σε ακόμη τρία ματς, υπογραμμίζοντας ότι ορθώς έχει δοθεί πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού στο Αγρίνιο στο ματς με τον Παναιτωλικό, αφού ο Μελίσσας «γκρεμίζει» τον Βαλμπουενά.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Κλάτενμπεργκ δεν συμπεριέλαβε καν το πρώτο πέναλτι που κέρδισε ο ΠΑΟΚ με τον Απόλλωνα και για το οποίο διαμαρτύρονται οι φιλοξενούμενοι και δείχνει μόνο το δεύτερο που κερδίζουν οι Θεσσαλονικείς με τον Άκπομ.

Για το δεύτερο πέναλτι του ΠΑΟΚ που έγινε επάνω στον Άκπομ, αναφέρει: «Η ΚΕΔ συμφωνεί με την απόφαση του διαιτητή καθώς ο αμυντικός είναι απρόσεκτος στη διεκδίκηση της μπάλας και βρίσκει το πόδι του αντιπάλου του χωρίς να αγγίξει την μπάλα».

Δείτε την ανάλυση του Κλάτενμπεργκ:

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ