Στην Κ17 της Πορτογαλίας ο Γκουστάβο Βαρέλα

Στην Κ17 της Πορτογαλίας ο Γκουστάβο Βαρέλα

Ο γιος του Φερνάντο Βαρέλα, Γκουστάβο, κλήθηκε στην Κ17 της Πορτογαλίας για τα ματς της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κ17.

Στις κλήσεις της εθνικής ομάδας της Πορτογαλίας Κ17 για τα τρία παιχνίδια της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κ17, που θα γίνει στο Ισραήλ, κλήθηκε ο Γκουστάβο Βαρέλα. Ο νεαρός άσος ακολουθεί τα χνάρια του πατέρα του και αγωνίζεται στην αντίστοιχη ομάδα του ΠΑΟΚ.

Ο γιος του Φερνάντο Βαρέλα είχε κληθεί στην προετοιμασία της Πορτογαλίας και μέσα από τις προπονήσεις κατάφερε να πείσει τον προπονητή του ότι αξίζει μια θέση στις κλήσεις για τα τρία παιχνίδια της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κ17.

Ο ΠΑΟΚ σε ανάρτησή του στα social media αναφέρθηκε στην κλήση του Γκουστάβο Βαρέλα στην Κ17 της Πορτογαλίας: «Την πρώτη κλήση του σε επίσημα παιχνίδια της Εθνικής ομάδας της Πορτογαλίας Κ17 απολαμβάνει ο Γκουστάβο Βαρέλα. Ο 16χρονος Γκουστάβο κλήθηκε για τα τρία ματς της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κ17 , που θα γίνει στο Ισραήλ το 2022», έγραψαν χαρακτηριστικά στο μήνυμά του ο Δικέφαλος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ