«Μπενφίκα και Πόρτο βλέπουν Σεμέδο»

«Μπενφίκα και Πόρτο βλέπουν Σεμέδο»

Δημοσίευμα από την Πορτογαλία αναφέρει ότι ο Ρούμπεν Σεμέδο είναι στο στόχαστρο των Μπενφίκα και Πόρτο ενόψει Ιανουαρίου.

Ο Ρούμπεν Σεμέδο δεν έχει αγωνιστεί από το περασμένο καλοκαίρι με τον Ολυμπιακό, όμως Μπενφίκα και Πόρτο φέρονται έτοιμες να κινηθούν για την απόκτηση του τον ερχόμενο Γενάρη. Όπως αναφέρει το περιοδικό «Novo», ο 27χρονος αμυντικός είναι ψηλά στη λίστα και των δυο πορτογαλικών ομάδων, ενώ έχει ειδοποιηθεί και από τον Ολυμπιακό να ψάξει να βρει ομάδα.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα λοιπόν, Μπενφίκα και Πόρτο δεν θέλουν απλά τον Σεμέδο, αλλά έχουν κάνει ήδη και κάποιες διερευνητικές επαφές με την πλευρά του Πορτογάλου στόπερ. Ακόμα οι Πορτογάλοι τονίζουν ότι πλέον οι απαιτήσεις του Ολυμπιακού για την πώληση του Σεμέδο έχουν πέσει από τα 12-13 εκατ. ευρώ περίπου στα 8-9, κάτι που διευκολύνει και τις διαπραγματεύσεις εφόσον ξεκινήσουν στο επόμενο διάστημα.

Το γεγονός μάλιστα ότι ο Σεμέδο δεν αγωνίζεται εδώ και περίπου τρεις μήνες στο λιμάνι, έχει ρίξει φυσιολογικά κι άλλο την τιμή του και σύμφωνα με το δημοσίευμα Μπενφίκα και Πόρτο θα χρειαστούν ένα ποσό κοντά στα 5 εκατ. ευρώ για να τον κάνουν δικό τους.

Ο Ζόρζε Ζεσούς που κάθεται στον πάγκο της Μπενφίκα ήθελε τον Σεμέδο εδώ και πολύ καιρό και δεν αποκλείεται να καταθέσει επίσημα πρόταση για την απόκτηση του, ενώ από την άλλη και ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο θα τον ήθελε στην Πόρτο μετά τον δανεισμό του Ντιόγκο Λέιτε στην Μπράγκα. Οι Δράκοι δεδομένα κοιτάζουν για στόπερ στην αγορά ενόψει Γενάρη και ο Σεμέδο θα ενδιέφερε αρκετά, ειδικά από τη στιγμή που ο Ολυμπιακός δεν τον υπολογίζει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ