Κι αν το ξανακάνει; – Κρούση της Αλ Σαντ στον Λουτσέσκου

Κι αν το ξανακάνει; – Κρούση της Αλ Σαντ στον Λουτσέσκου

Η Αλ Σαντ φέρεται να έχει προσεγγίσει τον Ραζβάν Λουτσέσκου για αντικαταστάτη του Τσάβι. Ποια η απάντηση του Ρουμάνου και οι μνήμες από το καλοκαίρι του 2019 που μοιραία ξύπνησαν.

Ο Τσάβι θα είναι οριστικά ο νέος προπονητής της Μπαρτσελόνα, με την Αλ Σαντ να βρίσκεται πλέον σε αναζήτηση του αντικαταστάτη του και σύμφωνα με όσα γράφουν στην Σαουδική Αραβία ψηλά στη λίστα είναι ο Ραζβάν Λουτσέσκου. Ο Ρουμάνος τεχνικός έχει φτιάξει ένα πολύ καλό όνομα εκεί λόγω της εξαιρετικής του παρουσίας στην Αλ Χιλάλ και η Αλ Σαντ φέρεται να του κατέθεσε πρόταση συνεργασίας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ωστόσο ο προπονητής του ΠΑΟΚ απάντησε αρνητικά τονίζοντας πως είναι συγκεντρωμένος στην ομάδα του με την οποία έχει ένα πρότζεκτ σε εξέλιξη και δεν θέλει να το αφήσει. Βέβαια αυτή τη φορά υπάρχει στη μέση και μία τεράστια ρήτρα που έχουν βάλει οι «ασπρτόμαυροι», αν και μάλλον αυτή δεν θα αποτελούσε εμπόδιο για τους Άραβες σε περίπτωση που ο 52χρονος τεχνικός ήταν θετικός.

Θυμίζουμε πάντως πως το καλοκαίρι του 2019 και με τον ΠΑΟΚ να είναι νταμπλούχος, ο Λουτσέσκου αποχώρησε στο ξεκίνημα της προετοιμασίας για τη νέα σεζόν αφήνωντας την ομάδα στα κρύα του λουτρού. Αυτή τη φορά δεν φαίνεται πιθανό κάτι τέτοιο ωστόσο μια ανησυχία υπήρξε στους φίλους των «ασπρόμαυρων» που είδαν εφιάλτες του παρελθόντος να ξυπνούν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ