Μπέος – «Δεν φταίει ο Άρης» (Vid)

Μπέος – «Δεν φταίει ο Άρης» (Vid)

Με δύο ανακοινώσεις αλλά και με δήλωσή του στην Cosmote TV ο Αχιλλέας Μπέος ρίχνει ευθύνες για τα όσα έγιναν στο Πανθεσσαλικό στην αστυνομία, τονίζοντας ότι δεν φέρει ευθύνη ο Άρης.

Το παιχνίδι ανάμεσα σε Βόλο και Άρη διεκόπη στο 13ο λεπτό λόγω επεισοδίων σε κερκίδες και αγωνιστικό χώρο, με τον Αχιλλέα Μπέο να κάνει λόγο για ξεκάθαρη ευθύνη της αστυνομίας που δεν μπόρεσε να επιβάλει την τάξη.

Σε δηλώσεις του στην Cosmote TV ο ισχυρός άντρας του Βόλου τονίζει πως η ΠΑΕ Άρης δεν φέρει ευθύνη για αυτή την κατάσταση ενώ με μπαράζ ανακοινώσεών τους οι γηπεδούχοι καλούν τις αρμόδιες αρχές να διακόψουν οριστικά το ματς για την ασφάλεια όλων.

Η δήλωση του Μπέου:

«Προέχει η ασφάλεια των παιδιών, των γυναικών και των απλών φιλάθλων, όχι μιας μερίδας αλητών. Αυτοί δεν πρέπει να υπάρχουν στο γήπεδο. Δεν ευθύνεται ο Άρης. Δίπλα σε παιδάκια 7 και 10 ετών να σκάνε κροτίδες είναι ντροπή, είναι λυπηρό. Θεωρώ ότι ο αγώνας δεν έχει σημασία. Καλώ τον Αυγενάκη και τη Λίγκα που είναι θεατές, να γυρίσουμε σελίδα. Αυτή δεν είναι εικόνα. Δεν θέλουμε αλήτες στο γήπεδο. Η αστυνομία ήταν απούσα. Θέλουμε οικογενειάρχες. Να διακοπεί τώρα ο αγώνας και ο καθένας να πληρώσει».

Σε ανάλογο μήκος κύματος ήταν και η ανακοίνωση που εξέδωσε ο Βόλος. «Μετά τις απερίγραπτες και επικίνδυνες καταστάσεις που έχουν προκαλέσει οι οπαδοί του Αρη, με αποτέλεσμα να υπάρχει κίνδυνος για τη σωματική ακεραιότητα. ακόμα και τη ζωή. των σοβαρών φιλάθλων, θα πρέπει η διοργανώτρια Αρχή και ο διαιτητής του αγώνα να διακόψουν οριστικά τον αγώνα. Κάθε άλλη απόφαση εγκυμονεί τεράστιους κινδύνους που οι έχοντες την ευθύνη πρέπει να τους αναλογιστούν».

Η πρώτη ανακοίνωση του Βόλου:

«Ως ΠΑΕ ΒΟΛΟΣ καταγγέλλουμε την έκρυθμη και ανεξέλεγκτη κατάσταση που εδώ και ώρα έχει δημιουργηθεί έξω από το Πανθεσσαλικό Στάδιο με την Αστυνομία αδύναμη να παρέμβει και να αποκαταστήσει την τάξη.

Είναι αδιανόητο οι άνθρωποι που έχουν την ευθύνη εφαρμογής των Νόμων να τηρούν τέτοια στάση και να επιτρέπουν να δημιουργούνται τέτοια φαινόμενα για τα οποία ουδεμία ευθύνη φέρουμε. Τονίζουμε ότι από το πρωί σήμερα τα εκδοτήρια του Σταδίου δεν λειτουργούν και από αυτά έχουν εκδοθεί 276 εισιτήρια.
Καλούμε, συνεπώς, τους αρμοδίους να αναλάβουν τις ευθύνες τους, που τους βαρύνουν αποκλειστικά, και να διασφαλίσουν τη απρόσκοπτη και ομαλή διεξαγωγή ενός ποδοσφαιρικού αγώνα, χωρίς ακρότητες και άλλες ανεπιθύμητες καταστάσεις.
Η ΠΑΕ ΒΟΛΟΣ ήδη έχει εκπληρώσει στο σύνολό τους, με υπευθυνότητα και σοβαρότητα, τις δικές της υποχρεώσεις και νίπτει τας χείρας της για όσα διαδραματίζονται τώρα εκτός γηπέδου».

Η δεύτερη ανακοίνωση του Βόλου:

«Δυστυχώς για τα όσα είχαμε προειδοποιήσει επιβεβαιωθήκαμε. Ομάδες οπαδών από τη Θεσσαλονίκη, εκμεταλλευόμενες την ανοχή και την αδράνεια της Αστυνομίας έσπασαν τις πόρτες του Σταδίου και εισέβαλαν σε αυτό. Ακολούθησαν σκηνές αίσχους!

Η αντίδραση ήρθε κατόπιν εορτής με τη ρίψη χημικών αδιακρίτως ακόμα κα σε παιδιά, ενώ οι Αρειανοί σπάνε, δέρνουν και απειλούν με την προκλητική αδράνεια της Αστυνομίας. Ο Αστυνομικός Διευθυντής Μαγνησίας οφείλει να υποβάλλει αμέσως την παραίτησή του».

Update: Με τρίτη ανακοίνωσή του ο Βόλος ζητά την οριστική διακοπή του ματς:

«Μετά τις απερίγραπτες και επικίνδυνες καταστάσεις που έχουν προκαλέσει οι οπαδοί του Αρη, με αποτέλεσμα να υπάρχει κίνδυνος για τη σωματική ακεραιότητα. ακόμα και τη ζωή. των σοβαρών φιλάθλων, θα πρέπει η διοργανώτρια Αρχή και ο διαιτητής του αγώνα να διακόψουν οριστικά τον αγώνα. Κάθε άλλη απόφαση εγκυμονεί τεράστιους κινδύνους που οι έχοντες την ευθύνη πρέπει να τους αναλογιστούν».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ