Το «σιγουράκι» της Super League: Πέναλτι στον ΠΑΟΚ

Το «σιγουράκι» της Super League: Πέναλτι στον ΠΑΟΚ

Μόλις ο ΠΑΟΚ τα βρει σκούρα, πέναλτι. Έξι φορές έχουν ήδη στήσει φέτος την μπάλα στην άσπρη βούλα τις τελευταίες οκτώ αγωνιστικές οι «ασπρόμαυροι» που έφτασαν πλέον τα 19 πέναλτι με τον Κλάτενμπεργκ στην ΚΕΔ.

Ο ΠΑΟΚ έφυγε με διπλό από την Λεωφόρο κόντρα στον Παναθηναϊκό έχοντας για ακόμη μία φορά κλειδί μιας αναμέτρησής του την άσπρη βούλα. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου ξεκλείδωσε το ματς που έδειχνε να στραβώνει, χάρη στο εύστοχο πέναλτι που εκτέλεσε ο Κούρτιτς και επέστρεψε στις νίκες και την ηρεμία.

Δεν χρειάζεται να αναφέρουμε ότι ο Δικέφαλος είναι μακράν η ομάδα με τα περισσότερα υπέρ της πέναλτι στο φετινό πρωτάθλημα. Έξι έχει πάρει στις τελευταίες οκτώ αγωνιστικές και το πιο εντυπωσιακό από όλα είναι πως δεν έχει υποδειχθεί ούτε ένα εναντίον του. Μόνο δύο από τις έξι φετινές του νίκες ήρθαν χωρίς να έχει πάρει πέναλτι. Αν μη τι άλλο εντυπωσιακό.

Όσο για την σούμα από τότε που ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ ανέλαβε το τιμόνι της ΚΕΔ; Το κοντέρ λέει πλέον 19 πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ που έχει αποκτήσει μια σχέση μάλλον ερωτική πλέον με την άσπρη βούλα.

Για να επιστρέψουμε στα φετινά, αξίζει να σημειωθεί ότι σχεδόν όλα τα πέναλτι που έχει πάρει ο ΠΑΟΚ είναι σε κομβικά σημεία που ξεκλειδώνουν ματς. Το 0-1 στην Τρίπολη έγινε με πέναλτι του Βιεϊρίνια, με την ΑΕΚ «καθάρισε» το ματς κάνοντας το 2-0 με πέναλτι του Σβαμπ, με τον Απόλλωνα άνοιξε το σκορ χάρη σε πέναλτι του Αυστριακού και πάλι ενώ ακολούθησε ακόμη ένα σε βουτιά του Άκπομ και κόντρα στον Παναθηναϊκό βρήκε τη λύση για να κάνει το 2-1 με πέναλτι.

Το μοναδικό του χαμένο πέναλτι φέτος ήταν αυτό κόντρα στον Βόλο όπου ο Βιεϊρίνια αστόχησε με το σκορ στο 4-3 και στη συνέχεια ο ΠΑΟΚ δέχθηκε την ισοφάριση. Κι ακόμη δεν έχει τελειώσει ο πρώτος γύρος…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ