ΠΑΟΚ : Με απόντες τους διεθνείς η προπόνηση, θεραπεία ο Βαρέλα

ΠΑΟΚ : Με απόντες τους διεθνείς η προπόνηση, θεραπεία ο Βαρέλα

Με υψηλή ένταση, παρά τη διακοπή του πρωταθλήματος και την απουσία των διεθνών, συνεχίζονται οι προπονήσεις του ΠΑΟΚ. Θεραπεία λόγω προβλήματος στη μέση ο Φερνάντο Βαρέλα.

Μπορεί το ρόστερ να έχει μειωθεί αισθητά λόγω της απουσίας των διεθνών ποδοσφαιριστών, μπορεί ποδόσφαιρο να μην έχουμε λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος με κυβερνητική απόφαση, η ένταση των προπονήσεων του ΠΑΟΚ, όμως, δεν μειώνεται στο ελάχιστο, με τον Δικέφαλο του Βορρά να θέλει να είναι πανέτοιμος για την επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Το σημερινό (21/3) πρόγραμμα του Ράζβαν Λουτσέσκου ήταν επικεντρωμένο στην τακτική μέσα από παιχνίδια 5×5 και 6×6 με ξεκάθαρη στόχευση, με τον Ρουμάνο τεχνικό να προσπαθεί να κρατήσει τους ποδοσφαιριστές του στην καλύτερη δυνατή κατάσταση και ταυτόχρονα να βελτιώσει τη συνολική εικόνα της ομάδας του σε όλους τους τομείς.

Πέραν των διεθνών, από την προπόνηση απουσίασε και ο Φερνάντο Βαρέλα, με τον 30χρονο κεντρικό αμυντικό από το Πράσινο Ακρωτήρι να συνεχίζει θεραπεία λόγω του προβλήματος στη μέση που τον ταλαιπωρεί από τον τελευταίο αγώνα με την ΑΕΚ. Την Πέμπτη (22/3), ο ΠΑΟΚ θα γυμναστεί στις 11:00 στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ