Σάρλια – «Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τον κόσμο»

Σάρλια – «Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τον κόσμο»

Ο Ζβόνιμιρ Σάρλια ζήτησε συγγνώμη από τον κόσμο του Παναθηναϊκού μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ.

Ο Παναθηναϊκός δεν τα κατάφερε στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και ηττήθηκε με 3-1 στη Λεωφόρο για την 9η αγωνιστική της Superleague.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Ζβόνιμιρ Σάρλια ένιωσε την ανάγκη να ζητήσει συγγνώμη στον κόσμο της ομάδας, τονίζοντας πως ο ίδιος και οι συμπαίκτες του θα συνεχίσουν τη σκληρή δουλειά για να βελτιωθούν.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Σάρλια στην κάμερα της Cosmote TV:

«Τους προσφέραμε τη δυνατότητα να πετύχουν τρία πολύ εύκολα γκολ. Στο πρώτο μέρος σταθήκαμε καλά, δεχθήκαμε βέβαια ένα γκολ λόγω των θέσεων, αλλά μετά ισοφαρίσαμε.

Ψάχναμε μετά την ισοφάριση το γκολ για να νικήσουμε, όμως δεχθήκαμε το δεύτερο τέρμα. Πρέπει να κοιτάξουμε να μην επαναλάβουμε τα λάθη που έγιναν».

Για το τι έφταιξε και ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να πάρει το προβάδισμα:«Δωρίζουμε γκολ στον αντίπαλο και δεν μετατρέπουμε τις ευκαιρίες μας σε γκολ. Προσπαθήσαμε να το πετύχουμε, κάναμε φάσεις, αλλά χρειαζόμαστε βελτίωση.

Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τον κόσμο. Ήταν εξαιρετικοί, γέμισαν τη Λεωφόρο. Ήταν η δεύτερη φορά που δεν τους δίνουμε την ικανοποίηση της νίκης. Τους ζητάω ξανά συγγνώμη και τους λέω ότι θα συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά για να βελτιωνόμαστε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ