ΟΦΗ – Επέμβαση στους κοιλιακούς ο Ντουρμισάι

ΟΦΗ – Επέμβαση στους κοιλιακούς ο Ντουρμισάι

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής του ΟΦΗ κόντρα στον Ατρόμητο, Φιορίν Ντουρμισάι, θα υποβληθεί σήμερα σε επέμβαση στους κοιλιακούς.

Ο Φιορίν Ντουρμισάι ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής, πετυχαίνοντας και τα δύο γκολ του ΟΦΗ στη νίκη κόντρα στομ Ατρόμητο. Ο επιθετικός των Κρητικών θα περάσει σήμερα την πόρτα του χειρουργείου, προκειμένου να διορθώσει ένα πρόβλημα στους κοιλιακούς του, με τοποθέτηση ειδικού πλέγματος στο συγκεκριμένο σημείο.

Το διάστημα απουσίας του θα εκτιμηθεί μόλις ολοκληρωθεί η επέμβαση, το μεσημέρι. Με την επιστροφή του ΟΦΗ στις πρπονήσεις αύριο (8/11), θα ενταχθεί στο κανονικό πρόγραμμα ο Στάικος, ο οποίος ενδέχεται να πάρει χρόνο συμμετοχής στο φιλικό με τον Ολυμπιακό Λευκωσίας την Παρασκευή (11/11) στο Παγκρήτιο.

Ο Τσιλιανίδης από την δική του πλευρά, βρίσκεται κι αυτός σε φάση επιστροφής, επίσης με πιθανότητες συμμετοχής στο παιχνίδι κόντρα στην κυπριακή ομάδα, αλλά χρειάζεται προσεκτικότερη διαχείριση, καθώς ανά δύο με τρεις εβδομάδες θα χρειάζεται να έχει κάποιες μέρες ξεκούρασης, για να ακολουθεί φαρμακευτική αγωγή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ